Home > Week van de kinderopvang gisteren met mascotte Kiki afgetrapt in Waregem

Week van de kinderopvang gisteren met mascotte Kiki afgetrapt in Waregem

Geschreven op 10 oktober 2023 om 08:43 door Mario De Wilde

Van gisteren 9 tot en met 15 oktober vieren we Week van de kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang – tewerkgesteld of aangesloten bij – een lokaal bestuur, in de bloemetjes te zetten. In Waregem werd in het Kindercentrum vzw onder begeleiding van mascotte Kiki alvast de taart aangesneden. “Met veel trots richten we onze spots op de geweldige Sterkmakers in de kinderopvang. Voor onze machtige vrouwen en mannen is geen taak te veel of geen klus te groot om elk kinderhart te doen smelten. Van creatieve duizendpoot die in een handomdraai de speelhoek in een nieuw thema giet, van sympathieke en goedlachse verschijning die elk kind de warmste zorgen biedt, tot de handigste harry die elke ochtend iedereen met de grootste glimlach verwelkomt”, weet directeur Tom Braet.

“Elk kind krijgt door onze Sterkmakers een warme start in het leven, een warme start bij aanvang van zijn of haar dag, waarbij ze kunnen spelen, leren én groeien. Van de eerste voorzichtige stapjes, tot ze met vrolijke sprongen de wereld kunnen ontdekken. Hip Hip Hoera, onze sterkmakers verdienen een groot applaus! Vandaag spreken we onze uitdrukkelijke waardering en dank uit voor hun dagelijkse inzet. Dit doen we op verschillende manieren. We overhandigen hen een leuk Sterkmakerspakket en betrekken er meteen ook alle ouders en het lokaal bestuur bij.”

– Om onze sterkmakers sterkt te houden bezorgt Kindercentrum elke medewerker een gezond vitamine pakket met lokale streekproducten
– Alle ouders krijgen de kans om via een complimentenkaart hun persoonlijke boodschap over te maken aan de kinderbegeleiders of medewerkers van het kinderdagverblijf, buitenschoolse kinderopvang of de onthaalouders.
– Ouders die liever hun kinderopvang digitaal laten schitteren en virtueel bedanken kunnen dit door middel van een digitale complimentenbutton. Complimentenbuttons week van de kinderopvang |Opgroeien

Vanaf november lanceert Kindercentrum een heuse recruteringscampagne. De vacatures zijn nu reeds te raadplegen op www.kindercentrum Kindercentrum | Jobs. Je kandidaat stellen of info opvragen kan via jobs @kindercentrum.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.