Home > Watjes niet welkom: in Houthulst opent vandaag het huis van de enge professor en het verlaten bos

Watjes niet welkom: in Houthulst opent vandaag het huis van de enge professor en het verlaten bos

Geschreven op 16 oktober 2023 om 08:26 door Mario De Wilde

Niet voor watjes, vandaag opent in Houthulst, naar aanleiding van Halloween, het huis van de enge professor en het verlaten bos. Voor de echte fans van Halloween kocht Bart Vanacker van Barry’s tea-room met dieren in de Jonkershovestraat te Houthulst een huis aan de overkant van de tea-room. In januari 2023 begon Bart aan de voorbereiding van de inrichting van het huis van de enge professor. Je start de toer op zolder en laat je verrassen door de licht- en geluidseffecten. Eerst kom je op de kamer met het labo van de professor, vervolgens kom je in de griezelkamer terecht. Beneden kom je langs de nagemaakte grafzerken en het mortuarium om vervolgens in de ruimte met het eetfestijn en het operatiekwartier terecht te komen. Als je buiten komt, sluit je aan op het verlaten bos en daarna eindigt de Halloweentocht bij de kinderboerderij.

Voor kinderen beneden de 6 jaar is er een meer kindvriendelijke route. Een bezoek aan het huis van de enge professor is zeker de moeite waard en uniek in de streek.

Het huis van de enge professor kan je bezoeken op zondag 22 oktober 2023 van 14.00 – 18.00 uur en tijdens de herfstvakantie van 28 oktober tot en met 5 november elke dag van 14.00 – 18.00 uur en op 10 en 11 november eveneens van 14.00 – 18.00 uur.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.