Warmste chefs uit Brugge haalden in totaal 25.000 euro op voor het goede doel
De Brugse top-chefs, culinaire scholen en partners (zoals Brugs Foodlab) besloten om hun potten te laten pruttelen voor de Warmste Week. Samen zetten ze een foodstand op de kerstmarkt op het Simon Stevinplein, tussen vrijdag 25 november 2022 en zondag 8 januari 2023. Dagelijks kookten ze er om beurten heerlijke gerechten voor de goede zaak. Geruggensteund door de stad Brugge, Flavourite Bruges en de Brugse Handelskring serveerde elke deelnemende chef alternerend een gerechtje dat zijn/haar stijl/keuken uitdraagt. We proefden van curry’s, uiensoep, kroketten, hamburgers, crêpe suzette, mosselen, raclette, en nog veel meer. In totaal roerden er 32 restaurants, scholen & partners in de potten van de kerstmarkt. En dat loonde! Op 24/12 stortten de chefs reeds 15.000 € voor de warmste week. Maar de chefs, zij kookten voort. Vandaag ligt er nog eens een cheque van 10.009 € klaar voor het goede doel.