Home > Waregemse Motorvrienden schonken € 2500 aan OLV Ziekenhuis van Waregem

Waregemse Motorvrienden schonken € 2500 aan OLV Ziekenhuis van Waregem

Geschreven op 3 september 2021 om 08:16 door Mario De Wilde

Gisteren mochten de Waregemse Motorvrienden hun cheque overhandigen aan het OLV Ziekenhuis van Waregem, aan de dienst Oncologisch support team. Na een succesvolle 24ste editie van het Mirakeltreffen waren de Waregemse Motorvrienden niet weinig trots om een bedrag van €2500 te kunnen schenken aan het Oncologisch Support Team van het OLV Ziekenhuis van Waregem. Het motortreffen van 8 augustus was een groot succes en mochtmen een kleine 440 deelnemers verwelkomen op het OC te Nieuwenhove. Dankzij de deelname van al deze motorrijders en duo’s en het drankverbruik tijdens het geslaagde optreden van coverband ‘Sterries’ kunnen ze vanuit de motorclub dit mooie bedrag schenken voor het project ‘Hippo-fit’.

Dit project bestaat er in een fitnessruimte ter beschikking te stellen van revaliderende kankerpatiënten, dit onder leiding van een kinesiste. Het herstel van kankerpatiënten gaat beter en sneller als ze ook in beweging zijn, waardoor men in het hospitaal de kans heeft gekregen om een lokaal in te richten met fitnesstoestellen. Volgend jaar zijn ze toe aan een jubileumeditie, de 25ste editie van het Mirakeltreffen. Die zal doorgaan in het weekend van 13-14 augustus 2022, en men belooft nu al om er een speciale editie van te maken, dus noteer alvast deze data in de agenda!

Foto. Een groot deel van de Waregemse Motorvrienden. Ook Nancy Decabooter, Wouter Scherpereel, Claude Vandaele en Sven Beerlaen maken deel uit van het bestuur

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.