Home > Waregemse Motorvrienden pakken vrijdag uit met tweede avondrit

Waregemse Motorvrienden pakken vrijdag uit met tweede avondrit

Geschreven op 10 juli 2021 om 18:45 door Mario De Wilde

Na een jaar waarin de Waregemse Motorvrienden hun motortreffen en de avondrit moesten annuleren omwille van COVID-19, kunnen ze dit jaar wel weer beide activiteiten aankondigen. Als eerste gaat de avondrit door op vrijdag 16 juli vanaf 17u. Deelnemers kunnen inschrijven en starten tot 20 uur. Dit evenement doen ze in samenwerking met de St-Margrietfeesten in Nieuwenhove. Vertrek en aankomst van de rit zijn dan ook bij de tent van de St-Margrietfeesten. In deze rit kunnen deelnemers op eigen tempo en met vrije keuze van startmoment een rit rijden van 110km die volledig bepijld zal zijn. Daarnaast wordt deze rit ook aangeboden op GPS. Er is één stopplaats voorzien waar de deelnemers iets kunnen drinken en eten. Deelnameprijs bedraagt €5 en er is een drankje in de feesttent inbegrepen.

Björn Depoortere, bestuurslid van de Waregemse Motorvrienden: “Ten tweede hebben we ons alom bekende Mirakeltreffen die dit jaar aan de 24ste editie toe is. Dit gaat door op zondag 8 augustus 2021 en vertrekt van op het OC Nieuwenhove. Inschrijven kan tussen 8u en 13u. Het betreft een bepijlde rit die ook op GPS beschikbaar is van ongeveer 170km met twee stops, waar het mogelijk zal zijn om iets te drinken en/of eten. Inschrijving kost €8 voor de piloot, en €5 voor de duo. Daarnaast zijn er ook bekers voor de grootste groep deelnemers, de jongste vrouwelijke piloot en de oudste deelnemer. Naar jaarlijkse traditie is er in de namiddag ook een tombola voor de deelnemers en aanwezigen met mooie prijzen! In de namiddag is er ook nog een optreden van coverband ‘Sterries’, dit begint vanaf 14.30u en is vrij toegankelijk voor iedereen. Het Mirakeltreffen is dit jaar ten voordele van het Oncologisch support team van het OLV van Lourdesziekenhuis in Waregem. We hopen op een talrijke opkomst zodat we een mooie cheque kunnen overhandigen aan het ziekenhuis! Deze evenementen worden uiteraard georganiseerd volgens de op dat moment geldende corona-maatregelen.

1 reactie

Jean-Marie Dhaene
Geschreven op 2021-07-16 14:53:32
Ik wens de volledige organisatie vooral een veilige rit met een grote opkomst en dit bij schitterende en zonnige dag Met vrienden groeten Jean M Dhaene Vlaamse Stichting Verkeerskunde VSV

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.