Home > Waregemse Gordel komt er begin juli in een mini-versie

Waregemse Gordel komt er begin juli in een mini-versie

Geschreven op 18 juni 2020 om 08:19 door Mario De Wilde

Het coronavirus zorgt ervoor dat de Waregemse Gordel dit jaar niet doorgaat. Tenminste, niet zoals je het gewend bent. Het bestuur wil de trouwe deelnemers wel verwennen met een alternatieve corona-editie, gespreid over 12 dagen. Van 1 tot 12 juli (de dag waarop de 19de editie normaal zou plaatsvinden) kunt u deelnemen aan de uitgepijlde fietstocht van 30 km en/of de uitgepijlde wandeltocht van 6 km. Individueel, in uw bubbel,… In ieder geval: volgens de geldende coronamaatregelen.

In tegenstelling tot de echte Waregemse Gordel kan je nu niet terecht voor een versnapering of drankje op de stopplaats. Zorg dus voor voldoende bevoorrading tijdens de rit. Onderweg zal je de mascotte Gorbie een aantal maal tegen komen. Met de letters die hij toont, kun je een woord vervolledigen op het deelnameformulier. Zo maak je kans op een mooi prijzenpakket. Als je gewonnen hebt, word je hiervan verwittigd halfweg juli. Maximum 1 formulier per tocht per persoon.

De Waregemse Gordel is geen begeleide fiets- of wandeltocht. Volg dus de verkeersregels. Het dragen van een fietshelm wordt sterk aangeraden. De vzw Waregemse Gordel is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen op de weg en/of voor schade die je aanbrengt aan derden tijdens de 12-daagse. Let op: je bent niet verzekerd door vzw Waregemse Gordel tijdens de tocht, er is geen medische of technische bijstand onderweg. Deelname is gratis. Beide tochten starten en eindigen op het Boekenplein in Waregem. De wegbeschrijving en het deelnameformulier kun je downloaden op de website www.waregemsegordel.be. Deze corona-editie van de Waregemse Gordel is enkel mogelijk dankzij de steun van vele sponsors die het evenement trouw blijven.

Foto Jolien De Keyzer

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.