Home > Waregemse drink op 2023 op maar liefst elf locaties in de stad

Waregemse drink op 2023 op maar liefst elf locaties in de stad

Geschreven op 9 januari 2023 om 15:33 door Mario De Wilde

Gisteren zondag stonden de deuren van de Waregemse ontmoetingscentra weer wagenwijd open om samen met de inwoners te klinken op het nieuwe jaar. Na de afgelaste edities in 2021 en 2022, wegens de coronapandemie, kan het stadsbestuur van Waregem dit jaar terugblikken op een succesvolle editie.

Om het jaar 2023 goed in te zetten, konden alle Waregemnaren op maar liefst elf locaties terecht voor een drankje en een hapje: het stadhuis, OC Gaverke, OC Nieuwenhove, OC De Roose, SOBA Bilkhage,
OC Eikenhove, woonzorgcentrum De Karmel, PC Kamiano, OC ’t Klokhuis, OC De Coorenaar en OC De Linde. In totaal kon het stadsbestuur met ruim 2 500 inwoners klinken op een fijn, voorspoedig en vooral gezond 2023.

Inwoners warm maken na coronacrisis
Om de inwoners na twee coronajaren warm te maken voor de receptie deed de stad heel wat inspanningen. Dat gebeurde onder andere in de vorm van gedrukte uitnodigingen. Deze werden bus aan bus bedeeld en hadden duidelijk hun meerwaarde. Ook via andere kanalen is de nieuwjaarsreceptie gepromoot: affiches in de oc’s, via de sociale media, in de Tussensprong, het stedelijk infoblad De Sprong, in de digitale nieuwsbrieven en via de website van Waregem Wintert. Het stadsbestuur is dan ook tevreden dat deze inspanningen beloond zijn met een grote opkomst en hoopt in de volgende jaren in dezelfde lijn voort te gaan.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.