Home > Waregem toont haar vele (lees 95) groene plekjes

Waregem toont haar vele (lees 95) groene plekjes

Geschreven op 9 juli 2024 om 08:28 door Mario De Wilde

Zes jaar na de eerste editie van de stadskaart Groene Plekjes is er nu een geactualiseerde versie. Deze week belandt de kaart in alle Waregemse brievenbussen. Meteen een ideale houvast om er deze zomer op uit te trekken in eigen stad. Iedereen kent park Baron Casier en het jaagpad langs de Leie. Maar er is veel meer dan dat in Waregem, meer nog dan je op het eerste gezicht zou denken. Net zoals in de eerste editie van de kaart Groene Plekjes, krijg je in de nieuwe versie een compleet overzicht van alle plaatsen waar je je binnen onze stadsgrenzen kan ontspannen, tot rust kan komen of gewoon even genieten.

In totaal gaat het over maar liefst 95 plekjes: parken, bossen, groenzones, speelterreinen, sportzones… Je vindt er ook de meest recente aanwinsten binnen onze stad, zoals onder andere Park Ter Elst, de Vlasbrug, de uitgebreide Zavelput, de site Visvijvers Desselgem, de groenzone Sint-Eloois-Vijve, enzovoort. 25 locaties worden nog even extra uitgelicht op de achterkant van de kaart. Extra handig zijn de aangename verbindingen op de kaart. Je kan er rustig wandelen of fietsen op autoluwe of autovrije paden of wegen.

De nieuwe kaart Groene Plekjes is de ideale opstap om al onze inwoners een deugddoende vakantie te wensen. We nodigen iedereen dan ook uit om eropuit te trekken in eigen stad, al dan niet met de (klein)kinderen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.