Home > Waregem heeft nu ook een eigen Vanden Borre Kitchen

Waregem heeft nu ook een eigen Vanden Borre Kitchen

Geschreven op 23 juni 2022 om 08:39 door Mario De Wilde

Vanden Borre Kitchen heeft er een nieuw verkooppunt bij in Waregem, onder leiding van Jan Geirnaert en Jan Decaestecker. Deze ondernemers zijn zeer opgetogen met de opening van de 21e Vanden Borre winkel. Voor deze ondernemers is de keuken het belangrijkste vertrek in de woning. Een plek waar je mensen om je heen hebt die houden van koken, maar ook gewoon een gezellig vertrek waar je je beleving van die dag met elkaar deelt. De wereld van de keukens is voor hen een fascinerende sector die onophoudelijk in beweging is.

Zoals alle verkooppunten zal Vanden Borre Kitchen Waregem zijn klanten onder de beste omstandigheden verwelkomen. Jan en Jan staan klaar om hun klanten te verwelkomen in hun mooie showroom en hen zo goed mogelijk deskundig advies te verlenen. Ze staan garant voor een dienstverlening van hoge kwaliteit dankzij de vaste en gekende waarden zoals de laagste all-in prijs garantie en een service op maat met 100% gepersonaliseerde keukens.

Praktische informatie

Vanden Borre kitchen Waregem is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 19u en op zondag van 10u tot 18u. De showroom is gesloten op maandag en op feestdagen.
Adres: Gentseweg 471, 8793 Sint-Eloois-Vijve
Tel.: 056/190502
E-mail: waregem@vandenborrekitchen.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.