Home > Waar is Noëlla? Eindejaarsactie dankzij Unizo Staden, Westrozebeke en Oostnieuwkerke

Waar is Noëlla? Eindejaarsactie dankzij Unizo Staden, Westrozebeke en Oostnieuwkerke

Geschreven op 30 november 2022 om 15:01 door Mario De Wilde

Unizo Staden, Westrozebeke en Oostnieuwkerke bundelen opnieuw de krachten voor een eindejaarsactie. Gisteravond werd bij Proxy Delhaize Staden, die vorig jaar het winnend lot van €2500 werd uitgegeven, de eindejaarsactie voor dit jaar voorgesteld. Die ziet er zo uit….
Tweedelige Noëlla actie
Vorige week werd een publiciteitsfolder verdeeld bij alle bewoners van de 3 deelgemeenten. Deze folder telt dit jaar maar liefst 96 pagina’s met advertenties van handelaars en ondernemers in Groot Staden. Er is opnieuw een leuke wedstrijd aan verbonden. In de folder staan een aantal Noëlly’s verstopt. Wie het juiste aantal kan raden wint twee flessen champagne. Per deelgemeente zijn er drie winnaars die elk twee flessen winnen. Er is in elke deelgemeente een inzamelpunt voor de wedstrijdformulieren voorzien.

Het tweede luik van de actie is de lotjesactie. Bij de deelnemende handelaars worden tijdens de actie, van 3 tot en met 31 december 2022, loten uitgedeeld. Hoeveel loten dat zijn per aankoop, wordt door de handelaar zelf bepaald. Er is een totale prijzenpot van meer dan €15.000 te verdelen. De eerste prijs is €2.500, verder zijn er ook drie bonnen van €750 en bij de uitgevende handelaar nog eens meer dan 100 bonnen van €100.

De trekking gebeurt op 3 februari 2023. De lijst van winnende loten zal kunnen geraadpleegd worden via Facebook en bij de deelnemende winkeliers vanaf zaterdag 7 januari 2023. Maar liefst 57 handelszaken over de drie deelgemeenten nemen deel aan de eindejaarsactie (17 in Oostnieuwkerke, 12 in Westrozebeke en 28 in Staden).

In de folder en via de facebookpagina Noelly UNIZO kunnen de deelnemende handelaars geraadpleegd worden. In het straatbeeld zullen ze ook duidelijk zichtbaar zijn als deelnemer eindejaarsactie. Zo zal er bij iedere deelnemende handelaar een Noëlly-kerstman voor de deur staan.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.