Home > Vroegere Imperial Hotel in Oostende werd omgetoverd tot modern Rosa Hotel

Vroegere Imperial Hotel in Oostende werd omgetoverd tot modern Rosa Hotel

Geschreven op 29 juni 2023 om 07:29 door Mario De Wilde

Het vroegere Imperial Hotel in Oostende werd door Flow Hospitality Group omgevormd in het
nieuwe Rosa Hotel. De feestelijke opening gebeurde gisteren in aanwezigheid van tal van hoogwaardigheidsbekleders w.o. burgemeester Bart Tommelein. Bij Rosa gaat duurzaamheid en gastvrijheid hand in hand. Het is een plek waar zorg voor milieu en mentaal welzijn centraal staan, zowel voor de hotelgasten als medewerkers. Door deze aspecten te integreren in de dagelijkse activiteiten, bieden we niet alleen een comfortabel verblijf, maar dragen we ook
bij aan een betere toekomst.

Flow Hospitality Group is opgericht door twee ondernemende families, die volop voor groei gaan. De zaakvoerders zijn Inge Decuypere & Xavier Vercaemst en Stefanie Surmont & Jan Dobbelaere. Passie en gedrevenheid staan centraal in dit bedrijf. De strategie bestaat er in om als investeerder en uitbater verder te bouwen aan een sterke portefeuille van hotels aan de Belgische Kust, waarbij beleving voor de hotelgasten centraal staat.
De groep bestaat sinds kort uit vier merken:
• C-Hotels
• Upstairs Hotel
• West Bay Hotel
• Rosa Hotel

In totaal gaat het over negen hotels aan de Belgische Kust. De hotels bevinden zich in Oostende, Middelkerke, Westende, Blankenberge en De Panne. Flow Hospitality Group opent binnenkort ook Brasserie Oport (Oostene – C-Hotels Burlington), C-Hotels Sky (Oostende – Sky Towers) en C-Hotels Silt (Middelkerke- Casinogebouw)

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.