Home > Vrijwilligers Waregems vaccinatiecentrum als enigen op eerste rij WK Wielrennen

Vrijwilligers Waregems vaccinatiecentrum als enigen op eerste rij WK Wielrennen

Geschreven op 31 mei 2021 om 18:23 door Mario De Wilde

Als dank voor hun tomeloze inzet, mogen vrijwilligers van het vaccinatiecentrum de start van het BK wielrennen (als enigen!) live meemaken vanop de eerste rij. Zo wordt zondag 20 juni niet alleen een sportieve, maar ook een ‘vrijwillige’ hoogdag.

Om het vaccinatiecentrum in Waregem Expo op volle toeren te laten draaien, zijn er honderden vrijwilligers nodig. En die hebben zich ook in geen tijd aangemeld. Elke vaccinatieshift kan hierdoor moeiteloos plaatsvinden. Als dank daarvoor nodigt de stad ze namens het organisatiecomité van het BK uit. Alle reeds ingeschakelde vrijwilligers kunnen op zondag 20 juni live de start meemaken van zowel de dames- als de herenwedstrijd van het BK. Ze krijgen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging.

Meer nog: volgens de coronamaatregelen mogen er slechts 400 mensen aanwezig zijn aan de start. Deze 400 plaatsen zijn exclusief bedoeld voor de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum. Als enige toeschouwers/genodigden krijgen zij op zondag 20 juni tussen 9.15u. en 13.00u. de unieke mogelijkheid om de rennersvoorstelling en de start van beide wedstrijden mee te maken. Alles gebeurt natuurlijk op een coronaveilige manier volgens de geldende maatregelen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.