Home > Vrijdag kijkt Kortrijk Spurs eersteklasser Limburg United in de ogen

Vrijdag kijkt Kortrijk Spurs eersteklasser Limburg United in de ogen

Geschreven op 26 oktober 2021 om 20:51 door Mario De Wilde

Komende vrijdag kijken de fanion heren van Kortrijk Spurs eersteklasser Limburg United in de ogen. Een mooie beloning voor het knappe bekerparcours dat ze al liepen dit seizoen. Dat de heren klaar zijn voor de confrontatie bleek afgelopen weekend toen ze de moeilijke confrontatie met Royal IV Brussels tot een goed einde brachten met 81-89. Onze West-Vlamingen staan momenteel op een gedeelde tweede plaats in Topdivision One met 11 punten, op twee punten van leider Lommel. Opvallend, de heren wonnen al hun uitwedstrijden, maar verloren twee keer thuis. Tijd om die statistiek tegen Limburg United om te buigen.

De Limburgers uit de BNXT-League kennen een matig seizoen en staan momenteel achtste. Na een coachwissel wisten ze afgelopen zaterdag na vijf opeenvolgende nederlagen voor het eerst te winnen tegen Brussels: 72-69. In een zinderende Lange Munte gaan de jongens van coach Jeroen Debaveye op zoek naar een stunt. Met de steun van een full house is dit zeker niet onmogelijk. Opworp om 20.30u. Een match die je niet mag missen.

Er is lekkere pasta en heerlijke Martha te verkrijgen, je kan trouwens je eten en drankjes bij je houden tijdens de wedstrijd. Na de match is er animatie in de extra time bar met een DJ T-PULSE en zanger Pieter-Jan die zorgen voor leuke ambiance. Onze VIPS leggen we graag in de watten voor en na de match. Welkom ook aan mevrouw de burgemeester en onze bevriende basketbalclubs uit de regio die mee werden uitgenodigd.

Vergeet zeker je Covid Safe Pass niet.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.