Home > Vrijdag a.s. allereerste ‘Nacht van de Kringwinkel’ in Sint-Kruis Brugge en Kortrijk

Vrijdag a.s. allereerste ‘Nacht van de Kringwinkel’ in Sint-Kruis Brugge en Kortrijk

Geschreven op 8 november 2023 om 06:38 door Mario De Wilde

De Kringwinkel telt heel wat jonge fans – dat is mooi nieuws. Aan dat zilveren randje zit ook een wolk: er zijn nog te veel Kringwinkel-maagden. Lees: schoon jong volk dat nog nooit in de Kringwinkel in Brugge en Kortrijk is geweest. De ‘Nacht van de Kringwinkel’ wil daar op de meest fijne manier een einde aan maken. Op 10 november, dus vrijdag a.s., worden unieke feestjes gebouwd in acht verschillende Kringwinkels. De Kringwinkels in Brugge en Kortrijk zijn er twee van in onze provincie en pakken uit met een stevig programma.

In Kringwinkel ‘t rad in Brugge (Sint-Kruis), ga je vrijdag los van het pad. Niks leuker dan een
themafeestje en wij gaan voor ‘Neon Jungle’. Laat je betoveren door neonlichten, glow-in-the-dark en beestige beats. Doe je meest opvallende neon-outfit aan en trek samen met je vrienden de jungle in.. Nog wat late night shopping doen? Ook dat kan. En om af te sluiten: neem nog een kiekje in de Photobooth.

Frederick De Paepe van Kringwinkel ’t Rad in Brugge (Sint-Kruis): “Kringwinkels redden heel wat
moois van de afvalberg. Door ‘preloved’ spullen op te halen, te sorteren, te herstellen en weer te koop aan te bieden in de 127 kringwinkels stimuleren we hergebruik. We hebben alles in huis om iedereen blij te maken: oud en jong, mensen met veel of minder centen in de portemonnee. Bij ons vind je elke dag andere spullen, met kwaliteit én voor een beperkt budget – maar dat moet je zien om het te geloven. Daarom organiseren we de ‘Nacht van de Kringwinkel.’ Die richt zich op jonge mensen die anders nooit de weg zouden vinden naar onze Kringwinkel. Ons plan is simpel maar duidelijk: door ze één avond op onze tafels te laten dansen, hopen we ze straks weer te zien als blije klant in de Kringwinkel in Brugge.”

In de Kringwinkel in Kortrijk is er een soortgelijke nacht en pakt men uit met DJ Vetz en DJ 2kg Hoofdvlees, wereldberoemd in Kortrijk. Mag het nog wat meer glitter & glam zijn? Laat je gratis schminken aan onze make-up stand. Happy met het resultaat? Smile voor de camera!

Jo Vanackere van de Kringwinkel in Kortrijk: “Kringwinkels redden heel wat moois van de afvalberg. Door ‘preloved’ spullen op te halen, te sorteren, te herstellen en weer te koop aan te bieden in de 127 kringwinkels stimuleren we hergebruik. We hebben alles in huis om iedereen blij te maken: oud en jong, mensen met veel of minder centen in de portemonnee. Bij ons vind je elke dag andere spullen, met kwaliteit én voor een beperkt budget – maar dat moet je zien om het te geloven. Daarom organiseren we de ‘Nacht van de Kringwinkel.’ Die richt zich op jonge mensen die anders nooit de weg zouden vinden naar onze Kringwinkel. Ons plan is simpel maar duidelijk: door ze één avond op onze tafels te laten dansen, hopen we ze straks weer te zien als blije klant in de Kringwinkel in Kortrijk.”

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.