Home > Vrachtwagenchauffeurs kregen gratis massage in Zeebrugge tijdens ‘Dag van de Vrachtwagenchauffeur’

Vrachtwagenchauffeurs kregen gratis massage in Zeebrugge tijdens ‘Dag van de Vrachtwagenchauffeur’

Geschreven op 9 december 2022 om 09:27 door Mario De Wilde

Gisteren donderdag 8 december werden chauffeurs getrakteerd op een massage tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. In een tot massagesalon omgebouwde truck, op een parkeerplaats in Zeebrugge, organiseerden Profile en bandenfabrikant Goodyear de Fitstop. Een team van masseurs stond klaar om chauffeurs onder handen te nemen, zodat ze daarna weer fit de weg op konden.

Jen De Clerck, Managing Director Profile BeLux: “Net als in de autosport is het voor de vrachtwagenchauffeur van belang om fit en alert de weg op te gaan. Donderdag aanstaande zorgen wij niet alleen voor de banden, maar ook de chauffeur maken we klaar voor z’n volgende rit.”

Naast de massage kregen de chauffeurs een gratis snack. Zo kon de trucker niet alleen ontspannen, maar ook met volle maag weer op pad. Elke tweede donderdag van december wordt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur gevierd. De Fitstop van Profile was te vinden op het parkeerterrein aan de Koggenstraat 2 in Zeebrugge.

Over Profile
Profile is uitgegroeid tot een ‘one-stop-shop’ in merkonafhankelijk auto-onderhoud voor particulieren en leasing, met 65 vestigingen gespreid over het land. Profile Truck is Benelux-marktleider in truckbanden en bedient in deze tak grote en kleinere truckvloten, zoals Bpost, Besix en Defensie. Daarnaast onderscheidt Profile zich met de grootste Europese pechhulpservice voor vrachtwagens, waarbij elke vrachtwagen met pech langs de weg binnen 60 minuten geholpen wordt. www.profile.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.