Home > Vooruitblik op Zulte-Waregem – Club Brugge

Vooruitblik op Zulte-Waregem – Club Brugge

Geschreven op 13 augustus 2021 om 15:07 door Geert Demuynck

Zondagnamiddag mag coach Clement voor de honderste maal plaats nemen op de bank bij Club als coach. Dit kan hij doen zonder gekwetsten. “Onze ziekenboeg is quasi leeg en dat is leuk”, vertelt hij. “Enkel Hans Vanaken zit pas in zijn derde week voorbereiding en maakt goede vorderingen. Maar het is niet zo dat hij al topfit is en al 90 minuten op het veld kan staan. Dit is voor binnen een paar weken misschien.”

Er werd ook nog even nagekaart over de twee verliespunten in de derby tegen Cercle. “Achteraf gezien was iedereen wel heel teleurgesteld. We hebben een karrevracht kansen gehad en winnen we zo’n wedstrijden negen op de tien keer. Ik moet ook niemand met de vinger wijzen, er zijn geen grote fouten gebeurd. Cercle krijgt 1 kans en die schieten ze door het kleinste gaatje via de paal binnen. In het voetbal moet je soms ook het geluk aan je kant hebben.”

Over de puzzel op het middenveld en de spits bleef hij op de vlakte. “Kijk, Vormer, Vanaken, Dost, De Ketelaere zijn allemaal spelers die graag in het centrum opereren en die onderlinge concurrentie maakt dat we beter worden. Als ploeg kunnen we dan enkel maar groeien.”

De komst van Radja Nainggolan naar Antwerp was dan geen verrassing voor Clement. “Ik zeg al jaren dat onze competitie sterker en sterker wordt. Deze maal is het Antwerp dat gaat investeren maar ook teams als Genk, Gent en Anderlecht zitten niet stil. Dit kan enkel maar mooie matchen opleveren”, besluit hij.

Zondag 15 augustus om 21u00 Zulte-Waregem – Club Brugge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.