Home > Vooruit Zedelgem verjongt met kersverse voorzitter Wiebe Van Mullen (28)

Vooruit Zedelgem verjongt met kersverse voorzitter Wiebe Van Mullen (28)

Geschreven op 4 november 2021 om 16:17 door Mario De Wilde

Op de algemene vergadering van Vooruit Zedelgem verkozen de leden, zoals iedere drie jaar, een nieuw afdelingsbestuur. Met Wiebe Van Mullen (28) kiezen de leden resoluut voor een actieve jongere als voorzitter, die zal worden bijgestaan door 9 bestuursleden met ervaring, waaronder afscheidnemend voorzitter Michel Dufour. Michel zal verder de taak van secretaris opnemen. “Met veel enthousiasme en goesting wil ik Vooruit Zedelgem een extra boost geven”, zegt Wiebe. “Vooruit gaan in Zedelgem is ons doel, en dat gestoeld op onze waarden van gelijkheid, rechtvaardigheid, vrijheid en solidariteit.”

“Toen ik drie jaar geleden begon als voorzitter van toen nog sp.a Zedelgem was één van de doelstellingen de verjonging. Met Wiebe als kersverse voorzitter is dat doel geslaagd. Ik ben ervan overtuigd dat hij met veel inzet Vooruit Zedelgem verder zal doen groeien”, zegt Michel Dufour. “Hij krijgt de steun van een sterk team van bestuursleden met heel wat ervaring en zal zo jong en oud verenigen in onze beweging in Zedelgem.”

Op de Algemene Vergadering van 28/10/2021 werden 9 bestuursleden verkozen, 4 vrouwen en 5 mannen, een volledig team dat de unanieme steun kreeg van de leden en de vertegenwoordiging verzekert van iedere Zedelgemnaar. “Het was voor ons belangrijk om bestuursleden te hebben uit alle deelgemeenten van Groot Zedelgem, zodat iedereen zich thuis kan voelen. Met dit sterke team gaan we volop inzetten op het verenigen van jong en oud in Zedelgem om er samen op Vooruit te gaan en om onze socialistische stempel voluit te kunnen drukken.” “We hopen om de gezondheidscrisis achter ons te kunnen laten en plannen, indien de omstandigheden het toelaten, een nieuwjaarsdrink op 6 februari 2022. We kijken tot slot ook uit naar 10 april en 22 oktober 2022 voor meer activiteiten, en werken ondertussen volop verder aan een sterk en sociaal Groot Zedelgem”, besluit Wiebe Van Mullem.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.