Home > Volleybalclub Packo Zedelgem is bezig aan haar 50ste seizoen. Oud-leden gezocht

Volleybalclub Packo Zedelgem is bezig aan haar 50ste seizoen. Oud-leden gezocht

Geschreven op 10 april 2023 om 12:04 door Mario De Wilde

Volleybalclub Packo uit Zedelgem is gestart met één herenploeg in 1973. Dit betekent dat op het einde van het lopende seizoen de club een halve eeuw of 50 jaar bestaat. Ondertussen is de vereniging uitgegroeid tot drie seniorsploegen bij zowel dames als heren, bijna in elke jeugdcategorie een jongens –én meisjesteam en drie recreatieve ploegen. Het zit in het DNA van de club om deze verjaardag niet zomaar te laten passeren zodat hiervoor een werkgroep werd aangesteld om een passend jubileumfeest te organiseren. Deze viering gaat door op zaterdag 3 juni 2023 en is bedoeld voor alle leden en sympathisanten van de beginjaren tot nu. Voor velen wordt dit een blij weerzien om herinneringen vanuit hun jeugdjaren op te halen!

Er ontbreken echter een aantal adressen van oud-leden en daarom doet de werkgroep een oproep naar deze oud-leden om hun huidige adressen te bezorgen via 50jaar@volleypacko.be.

Het bestuur van de volleyclub heeft zich recent ook verjongd zodat de volgende 50 jaar alvast goed voorbereid kunnen worden. De nieuwe voorzitter Wim Beuselinck en ondervoorzitter Elisa Vanhooren hebben beiden een band met de volley van bij hun geboorte. En ze zijn hierin geen uitzondering in deze familieclub. De waarden en normen van VC Packo zijn bij hen met de paplepel doorgegeven. In Zedelgem kunnen ze op hun beide oren slapen: de volleybalclub zal een vaste waarde blijven in het sportgebeuren!

Op de foto een deel van de werkgroep, samen met de nieuwe voorzitter en ondervoorzitter. Van links naar rechts: Wim Beuselinck, Vital Steen, Elisa Vanhooren, Geert Vanhooren en Gregory Vanhoorne. Ontbreken op de foto: Johan Van Riet en Bart Delepierre.

2 reacties

Roger Haesaert
Geschreven op 2023-04-13 15:05:13
Proficiat met het 50 jaar bestaan, als e’e’n van de grondleggers en ex bestuurslid vind ik dat jullie nog jaren verder kunnen
Rik Seru
Geschreven op 2023-04-11 09:52:34
Proficiat met het 50-jarig jubileum. Veel succes in de volgende 50 jaar !!! Groetjes vanuit Calpe in Zonnenland. Gerda en Rik

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.