Home > Volledig uitverkochte bloedinzameling bij Club Brugge

Volledig uitverkochte bloedinzameling bij Club Brugge

Geschreven op 26 augustus 2021 om 17:55 door Mario De Wilde

Gisteren ging de bloedinzameling van Club Brugge, in samenwerking met de Club Brugge Foundation partner het Rode Kruis, opnieuw door. Alle plaatsjes waren volledig uitverkocht en zo mochten we meer dan 80 donoren ontvangen die belangloos hun goed hart kwamen tonen. Voor het tiende jaar op rij, en dit 2 keer per jaar, mochten we heel wat supporters en sympathisanten ontvangen in het Jan Breydelstadion om de bloedvoorraad te helpen aanvullen van het Rode Kruis.

1 op 3 personen heeft in zijn leven ooit nood aan donorbloed, door een ziekte, operatie of ongeval. Deze bloedinzamelingen zijn dus van levensbelang! Ook de assistent-trainer van Club Brugge, Johan Van Rumst, was van de partij en kwam zijn blauw-zwart bloed doneren: “Ik vind dit een fantastisch initiatief dat we ons stadion open zetten voor de fans om zo hun goed hart te kunnen laten spreken. Een top samenwerking met het Rode Kruis.”

We bedankten alle donoren met een Club Brugge goodiebag, in samenwerking met Jupiler 0.0%. Bedankt aan iedereen die dit initiatief heeft komen steunen!

Kon je er niet bij zijn gisteren maar wil je toch jouw steentje bijdragen en bloed doneren? Dit kan het hele jaar door bij jou in de buurt via www.rodekruis.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.