Home > Volgende week 5 dagen werken en files op E403 richting Brugge: verkeer over 1 rijstrook i.p.v 3

Volgende week 5 dagen werken en files op E403 richting Brugge: verkeer over 1 rijstrook i.p.v 3

Geschreven op 4 juli 2023 om 07:13 door Mario De Wilde

Tussen komende maandag 10 en vrijdag 14 juli herstelt het Agentschap Wegen en Verkeer het wegdek op de E403, in de richting van Brugge. Tussen de op- en afrittencomplexen Roeselare-Rumbeke (nr. 6) en Izegem (nr. 7) wordt het wegdek op de midden- en rechterrijstrook hersteld. Daarom rijdt verkeer tijdens de werken over 1 rijstrook, in plaats van 3. Verkeer houdt best rekening met files en vertraging.
Herstellingswerken op E403
Er wordt gewerkt aan het wegdek van de E403, richting Brugge. Tussen de op- en afrittencomplexen Roeselare-Rumbeke (nr. 6) en Izegem (nr. 7) wordt het wegdek op de midden- en rechterrijstrook hersteld.
Vijf dagen werken
De aannemer start met de werken op maandag 10 juli, om 6.00 uur ‘s ochtends, en is volgens de huidige planning klaar op vrijdag 14 juli, om 16.00 uur in de namiddag. Bij slecht weer of door onvoorziene (technische) omstandigheden op de werf is het mogelijk dat de planning wijzigt.
Verkeer over 1 rijstrook
Omdat er gewerkt wordt op de midden- en rechterrijstrook, worden deze rijstroken afgesloten voor het verkeer. Het verkeer naar Brugge rijdt daarom slechts over 1 rijstrook in plaats van 3. Het verkeer houdt dus best rekening met files en vertraging.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.