Home > Volg de bekerfinale Antwerp-Club vanuit de wagen op parking Jan Breydelstation

Volg de bekerfinale Antwerp-Club vanuit de wagen op parking Jan Breydelstation

Geschreven op 23 juli 2020 om 18:30 door Mario De Wilde

Op zaterdag 1 augustus speelt Club de bekerfinale tegen Antwerp. De wedstrijd wordt, voor de veiligheid, in het Koning Boudewijnstadion zonder publiek gespeeld. Toch kan jij de wedstrijd op een originele manier volgen. Kijk LIVE vanuit de wagen en toeter Blauw-Zwart naar de overwinning! Over een kleine twee weken wordt de parking naast het Jan Breydelstadion omgebouwd tot een grote drive-in cinema. Zo kan jij op die speciale dag niet alleen de bekerfinale, maar ook twee leuke films volgen op het allergrootste mobiele LED-scherm ter wereld.

Dankzij Kinepolis en Groep Vereenooghe ben jij helemaal klaar voor de Road to the Double. Opwarmen kan je om 11u en 16u met ‘The Lion King’ en ‘FC De Kampioenen: Viva Boma’. Per wagen betaal je €25 om een van beide toppers op spectaculaire manier te beleven. Om 20u30 is het tijd voor de bekerfinale. Toeter en schreeuw jij onze ploeg naar de dubbel? Voor de prijs van €45 per wagen krijg je niet alleen deze topaffiche op een geweldige manier te zien, maar ontvang je bovendien nog eens twee bekersjaals t.w.v. €30.

Kijk je er ook naar uit? Wees dan snel, want er is slechts plaats voor 200 wagens. Vanaf maandag 20 juli om 10:00 krijgen supporters met een Club ID de mogelijkheid om hun plaatsje te bemachtigen. Op donderdag 23 juli om 10:00 start de vrije verkoop. Bovendien kan je dan ook al profiteren en een van onze F&B pakketten aankopen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.