Home > Vlaamse thrillerauteur Toni Coppers komt naar Standaard Boekhandel Knokke-Heist

Vlaamse thrillerauteur Toni Coppers komt naar Standaard Boekhandel Knokke-Heist

Geschreven op 9 maart 2024 om 11:28 door Mario De Wilde

De bekende Standaard Boekhandel Knokke-Heist heeft het genoegen aan te kondigen dat de gerenommeerde thrillerauteur Toni Coppers op woensdag 3 april zal langskomen in de boekhandel. Het evenement staat gepland van 11.00 uur tot 12.30 uur en biedt lezers de gelegenheid om de auteur van de befaamde Alex Berger-reeks te ontmoeten.

Toni Coppers, ooit gestart als radioproducer en reisjournalist bij de openbare omroep, heeft zich sinds 2020 onderscheiden als één van de meest geprezen thrillerauteurs van Vlaanderen. Zijn reeks, die draait om de eigenzinnige privédetective Alex Berger, heeft vele lezers weten te betoveren. Nu, ter gelegenheid van de lancering van het vierde deel in de serie getiteld ‘Roofdier’, zal Toni Coppers persoonlijk aanwezig zijn om zijn fans te ontmoeten.

Het evenement belooft een boeiende ervaring te worden voor liefhebbers van het genre. Naast de kans om met Toni Coppers in gesprek te gaan, kunnen bezoekers genieten van een glaasje bubbels. Alle liefhebbers van spannende literatuur worden uitgenodigd om de kans niet te missen om Toni Coppers persoonlijk te ontmoeten en zijn nieuwste werk te ontdekken.

Standaard Boekhandel KNOKKE-HEIST

LIPPENSLAAN 86, 8300 KNOKKE-HEIST

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.