Home > VIVES studenten dierenzorg steunen verwaarloosde Turkse honden via verkoop duurzame kledij

VIVES studenten dierenzorg steunen verwaarloosde Turkse honden via verkoop duurzame kledij

Geschreven op 26 mei 2022 om 10:05 door Mario De Wilde

Fleur Jacxsens (Brugge), Elisa Baldini (Brugge), en Dina Vander Beken (Zottegem) zijn 3 bachelorstudenten dierenzorg bij VIVES in Roeselare. Met hun studentenproject Ani-mates, verkopen ze gepersonaliseerde duurzame sweaters, T-shirts en shopping bags. “Uniek is de gepersonaliseerde tekening van de klant. Veelal gaat het om hun huisdier.”

Eigen ontwerpen

Van de foto die wij ontvangen van onze klant maken we zelf in grove lijnen een tekening. Deze laten we bedrukken op een item naar keuze uit ons aanbod. Kortom, unieke artikelen om jezelf cadeau te geven maar ook om iemand anders mee te verrassen.

Stop dierenleed

Omdat dierenleed ons nauw aan het hart ligt, hebben we ervoor gekozen om de winst die wij maken met onze verkoop te schenken aan “In Safe Hands”. Deze organisatie, onder leiding van mevrouw Lisanne Hillen, situeert zich in Turkije en zet zich in voor zwerfhonden.

Een nieuw en beter leven

De honden die zij opvangt krijgen onderdak, voeding, veel liefde en de nodige medische behandelingen. Na de officiële quarantaineperiode van 3 maanden worden de honden aangeboden ter adoptie. Zij gaan vervolgens een mooi leven tegemoet bij hun nieuwe baasje in Canada of Europa.

Een mooie return

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen sneller een goed doel steunen als ze er iets fysiek voor in de plaats krijgen. Dat bracht ons bij ons hele concept. Meer informatie omtrent onze producten kan geraadpleegd worden op onze facebookpagina Ani-mates | Facebook.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.