Home > VitaStyle uit Brugge bestaat tien jaar en tijdens komend opendeurweekend kan je de nieuwste apparatuur ontdekken

VitaStyle uit Brugge bestaat tien jaar en tijdens komend opendeurweekend kan je de nieuwste apparatuur ontdekken

Geschreven op 3 oktober 2019 om 18:51 door Mario De Wilde

Dat het stilaan herfstig wordt, is intussen wel al vrij duidelijk. Maar bij VitaStyle in Brugge laten ze het niet aan hun hartje komen. Dit jaar bestaat het verwen- en afslankadresje van Lieve Govaerts precies tien jaar en komend weekeinde staan er opendeurdagen op het programma. En is er is veel te ontdekken want recent werd de laatste nieuwe Bodysculptor GEN 4, net als een facesculptor aangekocht. Deze nieuwe toestellen, die door de insiders het neusje van de zalm zijn, worden tijdens het opendeurweekend op zaterdag 5 en zondag 6 oktober extra in de kijker gezet, net als het  doeltreffend totaalpakket om gezond af te slanken, en jouw vitaliteit te herwinnen. Resultaat: een stralende look en goed gevoel van binnen en buiten. Zaakvoerster Lieve Govaerts: “Haal het meeste uit de gunstige effecten van zware en vermoeide benen? Krijg jij die cellulitis maar niet weg? Verslapte huid aan buik, armen en hals? Wij hebben de oplossing! Ervaar nu de weldaden van Biostimology® in combinatie met een compressie-therapie. Dankzij de lymfedrainage van de BodySculptor Excell+ Gen4 kan het lichaam nog makkelijker vetten afvoeren maar uiteraard ook afvalstoffen en vocht! De ideale combo in de strijk tegen cellulitis. Nog zaliger!  Nog aangenamer! Nog sneller resultaat! Ervaar de gunstige effecten ook op armen en gelaat.”

Biostimology®

De unieke golflengte, Biostimology®, stimuleert naast de lipolyse ook de natuurlijke processen van de huid. Deze effecten zijn ook snel merkbaar.
Om die redenen wordt tijdens een behandeling van de BodySculptor Excell+ Gen4 alsook de behandelbanden aangebracht aan de armen en het gelaat.
Geniet bovendien 30 minuten lang van een aangename massage en de heilzame effecten van de therapie.
Voor een echte boost aan de lipolyse wordt een kuur aanbevolen van 12 sessies verspreid over maximum 6 weken.

Facesculptor

Haal meer resultaten uit jouw inzet! FaceSculptor is uitgerust met een laagfrequent Biomagnetisch-veld voor het activeren van vetverwijdering in het gezicht,dubbele kin en buffelbult.(achterkant van de nek)

Doe het nu, wacht niet langer en straal!
Maak jouw inspanningen veel rendabeler! Geniet eerst tijdens 30 minuten van een heilzame behandeling voor de stimulatie van de lipolyse.
De FaceSculptor is het meest geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een middel om ervoor te zorgen dat hun inspanningen wat betreft strakker maken eindelijk echt rendeert met een blijvend resultaat. Voor een echte boost aan de lipolyse wordt een kuur aanbevolen van 12 sessies verspreid over maximum 6 weken.

Lieve Govaerts & team
VitaStyle
Sint-Annakerkstraat 9
8000 Brugge

http://www.vitastyle.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.