Home > Vind in De Haan het Gouden Ei van Lekker van bij ons en win een luxe ontbijtmand

Vind in De Haan het Gouden Ei van Lekker van bij ons en win een luxe ontbijtmand

Geschreven op 18 maart 2024 om 10:48 door Mario De Wilde

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing lanceert een uitdagende zoektocht in De Haan naar Het Gouden Ei van Lekker van bij ons tijdens de paasvakantie. De speurder die als eerste Het Gouden Ei vindt, wint een luxe ontbijtmand samengesteld met de beste producten van bij ons. De zoektocht is gericht naar gezinnen met kinderen. Al speurend leren de kinderen iets bij over de veelzijdigheid en de kwaliteit van Belgische eieren. Kennis over kippeneieren en de wereld van de legkippen helpt om de raadsels op te lossen en kans te maken op Het Gouden Ei.

Doe mee!

Deelnemen aan de zoektocht kan van 1 tot en met 7 april en is heel eenvoudig. Los de negen raadsels op, die je online vindt op https://www.lekkervanbijons.be/producten/ei/gouden-ei en vind zo de exacte verstopplaats van Het Gouden Ei op een openbare plaats in De Haan. We laten de raadsels mondjesmaat los op de deelnemers: tijdens de weekdagen verschijnt er één raadsel online om 11 u, tijdens de weekenddagen twee. Op 7 april zullen de deelnemers die alle vorige raadsels correct hebben opgelost de exacte locatie kennen waar ze Het Gouden Ei moeten gaan zoeken.

Het je het Gouden Ei gevonden ? Stuur dan als de bliksem een foto of video naar https://www.facebook.com/zoektochtnaarhetgoudenei om de luxe ontbijtmand te winnen. Het team van Lekker van bij ons zal contact opnemen met de winnaar om de levering van de ontbijtmand te regelen.

Deel je zoektocht naar Het Gouden Ei van Lekker van bij ons op sociale media met de hashtags #Lekkervanbijons en #Hetgoudenei en door @lekkervanbijons te taggen.

Nog meer fun met eieren

VLAM heeft nog meer plezier in petto om de paasvakantie zalig door te komen met de kinderen. Download gratis ons geweldig ei-doeboekje, print het uit en je kinderen zijn uren zoet met allerhande leuke spelletjes en activiteiten met eitjes. Steek je graag je handen uit de mouwen in de keuken ? Surf dan naar het kookplatform www.lekkervanbijons.be en vind nog veel meer recepten met eieren om uit te proberen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.