Home > Vijftig jaar getrouwd: goud voor Karl Janssens en Lieve Cajot uit Knokke-Heist

Vijftig jaar getrouwd: goud voor Karl Janssens en Lieve Cajot uit Knokke-Heist

Geschreven op 21 december 2022 om 10:19 door Mario De Wilde

Op 15 december 2022 mochten Karl Janssens en Lieve Cajot klinken op hun vijftigste huwelijksverjaardag. Schepen Wittesaele feliciteerde het koppel met een champagnebox namens het gemeentebestuur.

Lieve en Karl leerden elkaar kennen in Antwerpen via de broer van Lieve. Hij en Karl studeerden beiden in ‘t Stad. Lieve is afkomstig uit Zichen-Zussen-Bolder (deelgemeente van Riemst) en Karl uit Antwerpen zelf.

Karl heeft een mooie carrière uitgebouwd in de petroleumsector. Hij heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt, waaronder in de Verenigde Staten en op het Afrikaanse continent. Tot ze naar het buitenland vertrokken werkte Lieve altijd in België. In het buitenland was het moeilijker voor haar om werk te vinden, al heeft ze wel in Los Angeles gewerkt in de nasynchronisatie (dubben) en in Afrika op de ambassade. Ook nu nog reist het koppel heel graag. Het koppel kreeg 2 kinderen, een zoon en een dochter, die in Londen centrum wonen met de kleinkinderen. Lieve en Karl gaan dan ook graag bij hen en de 4 kleinkinderen op bezoek.

Verder gaat het echtpaar graag uit eten en wandelen en fietsen ze graag. We wensen Lieve en Karl nog veel fijne reizen en uitstappen naar de kinderen toe! Proficiat met jullie jubileum.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.