Home > Vier studenten Howest Hogeschool uit Brugge organiseren op 29 maart Soccerstars paastornooi in Kortrijk

Vier studenten Howest Hogeschool uit Brugge organiseren op 29 maart Soccerstars paastornooi in Kortrijk

Geschreven op 22 maart 2023 om 07:56 door Mario De Wilde

Op woensdag 29 maart om 13 uur gaat aan De Lange Munte te Kortrijk het Soccerstars paastornooi door. Dankzij Flor Vandessel, Lars Nuyttens, Kobe Langebeen en Jeroen Hondekyn kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar deelnemen aan een voetbaltornooi waarbij er geen prestatiedruk is. Naast deze ploegen zullen er ook een aantal CP-ploegen deelnemen aan het tornooi om zo ook deze spelers een kans te geven en deze groep ook eens in de verf te zetten. De vier organisatoren organiseren dit event voor hun opleiding. Ze volgen de opleiding sport en Bewegen aan de Howest Hogeschool te Brugge.

Het event wordt medegeorganiseerd door Soccerstars. In deze organisatie staat plezier en ‘story telling’ centraal. Tijdens het event komen deze aspecten daarom ook goed aanbod zodat de deelnemers een topdag kunnen beleven zonder ene vorm van druk te voelen tijdens het voetballen. Naast de wedstrijden zullen er ook bekende voetballers aanwezig zijn. Onder andere de enige echte Birger Lemey zal er een speciale act presenteren. Samen met Brecht Capon, Kristof D’Haene, Fran Meersman en Jeremy Vandoorne zullen ze op het einde tegen de deelnemers een potje voetballen. Zowel de toeschouwers als de deelnemers krijgen er ook de gelegenheid om te genieten van de
bar en enkele versnaperingen tijdens de wedstrijden. We wensen deze vier studenten van de Howest alvast heel veel succes met hun eerste editie van het Soccerstars Paastornooi!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.