Home > Vier dagen op één rijvak richting Frankrijk door herstellingen aan brugvoeg op E40 in Veurne

Vier dagen op één rijvak richting Frankrijk door herstellingen aan brugvoeg op E40 in Veurne

Geschreven op 2 september 2023 om 07:54 door Mario De Wilde

Het Agentschap Wegen en Verkeer herstelt de brugvoeg van de brug op de E40, over de spoorweg in Veurne, in de richting van Frankrijk. De aannemer start op dinsdag 19 september met de herstellingswerken aan de voeg. Volgens de huidige planning zijn de werken vrijdagavond 22 september achter de rug. Tijdens de werken rijdt verkeer richting Frankrijk over 1 rijstrook in plaats van 2.

Herstellen van voeg

De verschillende brugdelen van de brug op de E40 sluiten op elkaar aan met een brugvoeg. De brugvoeg, ter hoogte van de spoorweg in Veurne, in de richting van Frankrijk, wordt hersteld. Zo rijdt het verkeer in de toekomst op een comfortabele manier over de brug.

Werken van 19 tot en met 22 september

De herstellingen aan de voeg starten op dinsdag 19 september en duren volgens de huidige planning tot vrijdagavond 22 september. Als het weer tegenzit of als er onvoorziene technische omstandigheden zijn, worden de werken uitgesteld naar een latere datum.

Inname van rijstroken

Om de werken uit te voeren, zal het verkeer richting Frankrijk over 1 rijstrook rijden in plaats van 2 rijstroken. Dit zal lichte hinder voor het verkeer veroorzaken.

Meer weten?

Alle informatie over de hinder tijdens de werken leest u op wegenenverkeer.be/veurne.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.