Home > Video. Waarna de burgemeester van Kuurne vraagt om de Teletubbieberg in brand te steken

Video. Waarna de burgemeester van Kuurne vraagt om de Teletubbieberg in brand te steken

Geschreven op 17 december 2021 om 09:29 door Mario De Wilde

Zet Kuurne mee in vuur en vlam, dat vraagt het gemeentebestuur van Kuurne. Inderdaad, de Warmste week zit dit jaar in een nieuw jasje. ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’ is de centrale boodschap die de Gemeente Kuurne, Groep Ubuntu en vzw Kada delen. Daarom sloegen we de handen in elkaar. We maakten 14 000 vlammetjes die we verkopen ten voordele van De Warmste Week. Ons doel: een vlam voor elke inwoner. De Teletubbieberg in de Groene Long wordt omgetoverd tot een feëerieke vlammenzee.

Je kan een vlammetje kopen voor amper 2,5 euro in de bib, de sportdienst, de vrijetijdsdienst, de Drie Wijzen, de Kameel met de Vier bulten of bij een deelnemende handelaar. Je ontvangt een aankoopbewijs en kan hiermee je vlammetje op halen op de Teletubbieberg in de Groene Long op zaterdag 18 december tussen 10u en 16u30.

Je kan ook gewoon langskomen die dag en ter plaatse nog een vlammetje aankopen en meenemen naar huis. Dit kan cash of via payconiq. De resterende vlammetjes worden na de slotshow verdeeld over de verkooppunten bib, sportdienst en vrijetijdsdienst. Nadien kan je daar ook terecht voor een vlammetje.  Kom morgen tussen 10 en 16u30 af en koop een vlammetje zodat de Teletubbieberg de warmste berg ter wereld wordt!

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.