Home > Video. Vrijdagmiddag actie ‘Kom op tegen Kanker’ aan Carrefour in Sint-Kruis

Video. Vrijdagmiddag actie ‘Kom op tegen Kanker’ aan Carrefour in Sint-Kruis

Geschreven op 14 september 2021 om 18:52 door Mario De Wilde

Volgend weekend is het plantjesweekend van ‘Kom Op Tegen Kanker’. Overal in het land zetten vrijwilligers hun schouders onder de azaleaverkoop. Een azaleaplantje kopen is mee – zorgen voor de broodnodige zorg voor kankerpatiënten. Ook in Sint-Kruis bij Brugge aan de Carrefour zetten vrijdag en zaterdag aanstaande enkele vrijwilligers hun beste beentje voor om vanaf 12 uur (tot 18 uur) azalea’s te verkopen ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’. Véro Dehaese, buurtbewoonster Male Sint-Kruis trekt mee deze actie. Je kan ze ook online bestellen

Een clipje op televisie ondersteunt ook de actie. Brugs gemeenteraadslid Karin Robert is daarin één van de acteurs. ‘Het was een hele eer om halverwege augustus te mogen deelnemen aan de opnames hiervoor in Evere, bij Brussel. Een 10-tal figuranten hebben ook daar het beste van zichzelf gegeven voor de campagne. Steun jij ook de actie en zorg je mee voor onze kankerpatiënten? Koop een azaleaplantje online via https://webshop.komoptegenkanker.be/…/koop-een…/ of kom langs vrijdagnamiddag tussen 12 en 18 uur naar de Carrefour te Sint-Kruis.

Noteer ook dat er komende vrijdag en zaterdag (non stop tussen 10 en 18 uur) dergelijke acties zijn aan Colruyt St Pieters, Lidl St Pieters, Carrefour St X en Carrefour Express Oranje St Andries.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.