Home > Video. ‘Varen voor het goede doel’ in Nieuwpoort-Bad voor een uniek therapeutisch zeezeilproject

Video. ‘Varen voor het goede doel’ in Nieuwpoort-Bad voor een uniek therapeutisch zeezeilproject

Geschreven op 23 juni 2022 om 08:30 door Mario De Wilde

De nieuwe editie van ‘Varen voor het goede doel’ in Nieuwpoort-Bad vindt plaats op zondag 11 september 2022. Ieder jaar opnieuw vragen de organisatoren van de Vlaamse Jachthaven Nieuwpoort en Fifty One Club Nieuwpoort aan zoveel mogelijk schippers om de tweede zondag van september uit te varen voor het goede doel. De financiële bijdrage van de passagiers gaat integraal naar ‘De Sleutel’, een centrum voor preventie en hulpverlening voor mensen met een drugprobleem en Sail4Children Tama Moana een uniek therapeutisch zeezeilproject.

Als deelnemende schipper, kan je dan ook genieten van een warme koffie, lekker lunchpakketje en een fris apero-moment in de late middag. Een familiedag om niet te vergeten!  Wie het wat rustiger aan wil doen kan kiezen voor een riviertocht op de binnenwateren.

Het evenement is een organisatie van Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort Marina (voormalig VVW), ism de Fifty-One Club Westkust en wordt mogelijk gemaakt door de medewerking van de schippers van Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort en VVW Westhoek. Varen voor het goede doel is vooral een familiaal evenement. De deelnemers betalen 30 € om mee te varen. De opbrengst gaat integraal naar 2 organisaties die zich inzetten voor een betere en gezondere toekomst voor jongeren en kinderen: De Sleutel (www.desleutel.be) en Sail4Children (www.sail4children.be). Voor meer informatie: http://www.51westkust.be/ Fifty-one Club of bel 0476 75 17 20 (Foto’s Gino Ester)

! Hierbij alvast een sfeerbeeld uit de oude doos…

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.