Home > Video: Slimme pakjesautomaat extra service voor shoppers in Knokke-Heist

Video: Slimme pakjesautomaat extra service voor shoppers in Knokke-Heist

Geschreven op 23 september 2020 om 09:36 door Mario De Wilde

Knokke-Heist biedt sinds kort een extra service aan voor de lokale handelaars en shoppers door een slimme pakjesautomaat te voorzien aan het Cultuurcentrum  Scharpoord. Heel wat mensen willen, zeker in coronatijden, de lokale handelaars steunen, maar geraken tijdens de openingsuren moeilijk in de winkel. Sommige consumenten vermijden momenteel ook liever de drukke winkelstraten en kiezen er bewust voor om geen fysieke interactie te hebben in de winkel. De slimme pakjesautomaat van Bringme brengt de oplossing.

Een klant kan een (online) bestelling plaatsen bij een lokale handelaar. Die handelaar plaatst wanneer het voor hem of haar best past de bestelling in de pakjesautomaat aan Scharpoord. Via een gebruiksvriendelijke app krijgt je als consument een bericht en met diezelfde app kan die dan de pakjesautomaat eenvoudig openen door een code te scannen. Dit filmpje toont hoe eenvoudig het werkt.

Communicatiecampagne voor de handelaars 

De lokale handelaars krijgen via een uitgebreide communicatiecampagne alle uitleg over het systeem en de app en over hoe ze zich kunnen inschrijven voor de Bringme Box. Wie vragen heeft kan terecht bij de dienst Lokale Economie (T 050 630 100) of lokale.economie@knokke-heist.be 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.