Home > Video. Samson & Marie, Bart Kaëll, De Romeo’s, Les Truttes en Johnny Logan kleuren Brugge Tripel Dagen

Video. Samson & Marie, Bart Kaëll, De Romeo’s, Les Truttes en Johnny Logan kleuren Brugge Tripel Dagen

Geschreven op 3 mei 2022 om 08:22 door Mario De Wilde

Na twee uitgestelde edities is Brugge Tripel Dagen er dit jaar opnieuw, van dinsdag 19 juli tot en met donderdag 21 juli 2022. De volledige affiche is bekend. Er is – voor het eerst – ook een aanbod voor kinderen. De ticketverkoop start op woensdag 4 mei om 20 uur via de nieuwe website. Brugge Tripel Dagen (19, 20 en 21 juli) is een driedaags muzikaal feest op de Markt van Brugge. De eerste dag wordt geopend met Samson & Marie, De Bende met Amy en Luca uit ‘K2 zoekt K3’, Bart Kaëll en De Romeo’s. De tweede dag wordt geopend door La Folie Jolie. De grote headliner is Johnny Logan. De wereldberoemde zanger, drievoudig winnaar van het Eurovisiesongfestival, zal begeleid worden door de Lou Roman Band. Les Truttes zorgt vervolgens voor een ‘party van jewelste’ op de Markt.

De Brugse coverband Edje Ska & The Pilchards openen de laatste dag. De absolute apotheose is opnieuw Vlaanderen Zingt. Het ijzersterke concept is inmiddels alom gekend: aangevoerd door een presentator en een ambiancekoor kan het publiek op donderdag 21 juli opnieuw luidkeels meezingen met de populairste muziek.
Praktische informatie
Een toegangsticket kost 5,00 euro per persoon in online voorverkoop. Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan drie jaar (op het moment van het bezoek). De laatste dag, met Vlaanderen Zingt, blijft gratis toegankelijk. De online verkoop voor de optredens op dinsdag 19 juli en woensdag 20 juli start op woensdag 4 mei om 20 uur via tickets.bruggetripeldagen.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.