Home > Video. Rosann uit Sluis naar derde live- ronde in The Voice van Vlaanderen

Video. Rosann uit Sluis naar derde live- ronde in The Voice van Vlaanderen

Geschreven op 11 december 2022 om 12:03 door Mario De Wilde

De Zeeuwse kandidatie en zangeres Rosann Kerckhaert uit Sluis is gisteravond doorgedrongen tot de derde liveshow van The Voice van Vlaanderen. Die bereikte ze met een Nederlandstalige uitvoering van de Radiohead-klassieker Creep. Rosann zit in het team van Koen Wauters. Ze koos voor Koen omdat hij met Clouseau een grote naam is in de Nederlandstalige muziek. Daar ligt namelijk ook haar hart. Rosann is naast zangeres ook gitariste en singer-songwriter. Ze schrijft eigen liedjes in het Nederlands en zingt het liefst in haar moedertaal. ,,Koen laat mij heel erg in mijn eigen waarde en kracht. Hij luistert naar wat ik wil en probeert daar tips in te geven. Ik heb geen enkel moment gevoeld dat ik me anders moest voordoen dan ik ben”, vertelde ze eerder. Ze is op dit moment nog de enige Nederlandse in de race, maar voelt zich als Zeeuws-Vlaamse ook prima op haar gemak in West-Vlaanderen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.