Home > Video. Militaria-fans kleuren 9 en 10 juli met stip aan: eerste editie van Camp Lophem 40-45

Video. Militaria-fans kleuren 9 en 10 juli met stip aan: eerste editie van Camp Lophem 40-45

Geschreven op 30 juni 2022 om 13:38 door Mario De Wilde

Tijdens het weekend van 9 en 10 juli vindt de eerste editie van Camp Lophem 40-45 plaats in het prachtige kader van het Kasteel van Loppem. Deze meeting van militaire voertuigen is een initiatief van vzw Camp Lophem en de opbrengst gaat dit jaar naar de aankoop van een elektrische duofiets voor de bewoners van ’t Wit Huis te Loppem. Gedurende het ganse weekend kun je doorlopend de vele militaire voertuigen bewonderen in het park en zijn er nog tal van randactiviteiten. Er is een heus activiteitenparcours rond de site met onder meer boogschieten, het doolhof en granaatwerpen. Tevens kan het Kasteel van Loppem het ganse weekend bezocht worden aan verminderde prijs.

Op zaterdag vertrekt het militaire konvooi om 10u30 voor een rondrit van 45km via Moerbrugge, Beernem en het Vloetemveld. U kunt deze rit ook meemaken als passagier aan de prijs van € 15! De plaatsen zijn beperkt en vooraf inschrijven is verplicht via onze website www.camplophem.be
Op zaterdagavond vindt er een oorlogsfeest plaats in de manege van het Kasteel. Ook hier is vooraf inschrijven verplicht.
Op zondagmorgen is er een ceremonie bij het monument van de gesneuvelde Canadezen, en een rondgang door het dorp van Loppem met doedelzakken.

Ontdek het volledige programma op onze website www.camplophem.be . Deelnemers met militair voertuig kunnen nog inschrijven tot 15 juni.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.