Home > Video. Maak kennis met het volledig programma van Kamping Kitsch en ook de Nonkels komen…

Video. Maak kennis met het volledig programma van Kamping Kitsch en ook de Nonkels komen…

Geschreven op 20 mei 2022 om 12:04 door Mario De Wilde

Op 20 augustus strijkt het grootste verkleedfestival van West Europa neer op de Lange Munte in Kortrijk. Het festival dat momenteel reeds 69%van zijn tickets in een maand tijd verkocht, zet koers richting een uitverkochte editie in 2022! Met meer dan 100 artiesten verdeeld over 9 podia heeft de organisatie voor elk wat wils in petto! Opvallend dit jaar is ook de nieuwe hoofdsponsor: Kunstgrassen Willy Persyn! Waarbij ook de hoofdsponsor bekend uit de serie “Nonkels” in levende lijve aanwezig zal zijn op het festival!

Vorige maand kondigde het festival reeds enkele headliners aan zoals Gers Pardoel, Ilsen & Verhust, Kabouter Plop, Mark with a K, Yves Deruyter, Average Rob en hip hop legende Fatman Scoop… Vandaag maakt het festival de rest van de line up bekend samen met de 9 podia.

Op de mijn stage staat deze zomer opnieuw een regenboog aan artiesten van meezingers tot ambiance met onder meer René Karst, Sergio en Dj DJ Jack Amai M’n Klak ofte Jaimy gekend van Down The Road en Rinus & Romana, die tevens ook de anthem van Kamping Kitsch Club 2022 gemaakt hebben dit jaar.

De inmiddels legendarische SPOILER ROOM keert deze zomer terug met een nog grotere dance hall waar ongeveer 8.000 mensen 12uur kunnen raven op de iconische 90ies retro van Yves De Ruyter, Zolex, Sven Lanvin, de Bonzaï All Stars, DJ Bolle VS HS en vele anderen…

Ook de Studio Brussel stage krijgt dit jaar een penisverlenging! De grote feest arena met onder meer Kurkdroog, Fatman Scoop, Pat Krimson, Omdat Het Kan Soundsystem, Gunther D en Yolotanker bieden onderdak aan 5000 feestvierders!

Nieuw dit jaar is de TERROR TENTE die gehost zal worden door DJ DaRick & Friends! Voor deze jump stage werden kosten nog moeite gespaard met onder andere Miss Puss, Furax, Pedroh! (The Oh!) Danger Hardcore Team, Pat B en Critical Mass…

Nog een nieuwkomer dit jaar is The Kings Club, naar de gelijknamige afterclub in Aalst met ondere andere JP, Dennis en de andere leden van het iconische…

Traditioneel komen ook de Patser stage terug voor de betere 90ies hip hop en R&B met onder andere Pamela Andersom, Daddy K, TLP, Black Frank, Jens Poppe, Rapper Sjors, G Goran, Lady S, Nina Black & many more!

Dat 20 augustus voor velen met een grote stip in de agenda staat als “dé dag waar echt jezelf kan zijn” is geen geheim! De kaartverkoop startte op 1 april en het festival verkocht op enkele weken tijd al meer dan 70% van de tickets! Wie er bij wil zijn moet dus snel zijn… Tickets zijn te koop via de officiele website www.kampingkitschclub.be wie op de hoogte wil blijven van de verdere ontwikkelingen kan het festival ook volgen via instagram op @kampingkitschclub.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.