Home > Video. Gents-Kortrijkse PingPongClub brengt ‘Take a Little’ uit

Video. Gents-Kortrijkse PingPongClub brengt ‘Take a Little’ uit

Geschreven op 14 januari 2022 om 11:27 door Mario De Wilde
Zopas is ‘Take A Little’ uitgekomen dat live werd opgenomen in Muziekcentrum Track (Kortrijk) in de zomer van 2021, onder het toeziend oog van Robin Aerts (Het Zesde Metaal) en Jan Maas. De song gaat over het niet altijd meekunnen in een steeds sneller hollende maatschappij, en wat er gebeurt wanneer er plots keihard op de pauzeknop wordt gedrukt. Jonas Desmet: ”Het nummer ontstond in de eerste lockdown. De totale stop van het ‘normale’ leven zorgde voor een moment van bezinning. Een punt waarop goed kon worden nagedacht over het wat en hoe. Soms eens even stilstaan en gewoon, zijn, het wordt steeds belangrijker – en je hebt er niet per sé een lockdown voor nodig.”
PINGPONGCLUB is een Gents-Kortrijkse indierockband rond songschrijver Jonas Desmet. De band bestaat sinds 2019, werd snel opgepikt in de blogosfeer en bouwde een stevige live-reputatie op. Als Artist in Residence in cultuurhuis Wilde Westen (De Kreun) in Kortrijk bracht de band recent haar zelfgetitelde debuut-EP uit. Beluister de EP hier. Met dit eerste wapenfeit wil PINGPONGCLUB zich voorstellen aan het grotere publiek. Op de EP hoor je PINGPONGCLUB spelen met verschillende genres en muzikale vormen, terwijl de band op zoek gaat naar een eigen identiteit. Het nieuwe werk van PINGPONGCLUB wordt op 18 februari 2022 voorgesteld in Het Wilde Westen in concertzaal De Kreun (Kortrijk). Tickets daarvoor zijn te koop via deze link.

De vinyl-liefhebbers kunnen de PINGPONGCLUB EP en nog veel meer merch online bestellen via de webshop -> https://shop.pingpongclub.be/

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.