Home > Video. Faroek zoekt getuigen van diefstal zware kluis op Vrijdagmarkt in Brugge precies een jaar geleden

Video. Faroek zoekt getuigen van diefstal zware kluis op Vrijdagmarkt in Brugge precies een jaar geleden

Geschreven op 17 oktober 2022 om 18:52 door Mario De Wilde

Op 7 oktober 2021 omstreeks 21.45 uur stalen twee onbekende mannen de kluis uit het woongedeelte van de eigenaars van de zaak “La Fuente” gelegen op de Vrijdagmarkt in Brugge. De kluis werd de dag nadien leeggeroofd teruggevonden ter hoogte van het fietspad Hoge Lane met de Paul Gilsonstraat langs een omheining van een buurtbewoner. De twee verdachten werden gefilmd door de bewakingscamera’s toen ze de kluis met een steekkarretje over “t Zand” transporteerden.

Heeft u meer informatie over deze zaak?
Laat het ons weten via dit tipformulier of via het gratis nummer 0800/30 300.
Voor getuigenissen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te vormen.
De avond voordien, op 06 oktober 2021, zijn diezelfde verdachten ook te zien op de bewakingsbeelden. Ze zijn er wellicht op verkenning. Eén van de verdachten praatte kort met een onbekende jonge man. Deze wandelde vervolgens verder en ging een studentenkot binnen. Dit kan een belangrijke getuige zijn.

Beschrijving van de verdachten :

De eerste verdachte heeft een witte huidskleur, en draagt een zwarte hoodie met een logo op de linkermouw. Hij draagt een donkere broek en zwarte schoenen met witte zolen.
De tweede verdachte heeft ook een witte huidskleur. Hij draagt een grijze hoodie van Adidas, een zwarte schoudertas, een donkere broek en zwarte schoenen met witte zolen.

Beschrijving getuige : Deze man draagt een zwarte trui met kap, een zwarte trainingsbroek met strepen opzij, en een zwarte rugzak.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.