Home > Video. En in Brugge gingen burgemeester en schepen uit de bol tijdens ‘Ip zun Brugs’

Video. En in Brugge gingen burgemeester en schepen uit de bol tijdens ‘Ip zun Brugs’

Geschreven op 4 oktober 2021 om 10:36 door Mario De Wilde

Eindelijk mochten ze met z’n allen nog eens de Brugse show ‘Ip zun Brugs’ brengen voor het eigen thuispubliek. En dat deed duidelijk deugd. Het team achter ‘Brugs is oltied schoane’ en De Mugge van Brugge sloegen afgelopen vrijdag en zaterdag terug de handen in elkaar om de Bruggelingen een échte Brugse show voor te schotelen vol onvervalste Brugse humor! En daarin zijn ze aardig geslaagd. De Mugge Van Brugge kon niet wachten om zijn nieuw materiaal met het publiek te delen en met overtuiging op de lachspieren te werken! Nicky Martinez verzorgde de muziek en de in Brugge wereldberoemde ‘Verloren Diva’s’ brachten knotsgekke ambiance van het beste soort. Schepen Nico Blontrock doorspekte de avond met Brugse weetjes, anecdotes en ‘vuule woordjes’ en de burgemeester himself ging helemaal door de bol op ‘Sweet Caroline’. De Mugge van Brugge: “Een dikke merci, an iedereen die kommen kieken is, die ons gesteund et… Merci vor olle berichtjes, vor olle lachende totjes en vo t applaus… Bedankt aan iedereen die meegewerkt et vo junder een geistige avond te geven!!! Merci an pablo annys, dirk defauw vo junder sportiviteit en vo lucientje van stroate te alpen… Merci an men collega mopketeers Erwin Vervoort en Vankeirsbilck Michael vo junder enthousiasme en het tot stand brengen van een uniek concept en het doen heropleven van een simpel concept: kluchten vertellen… Dank aan nachtegaal nicky martinez!!! Merci aan levende legende Benny Scott!!! Altijd een eer je erbij te hebben. Bedankt aan Koen De Brabander, nico blontrock, de verloren divas, orkest deja vu, edwin vermeulen, de schmink, decormannen. Heb maar drie woorden voor iedereen : danke, danke, danke..”

8 reacties

Jacqueline en freddy
Geschreven op 2021-10-05 10:29:18
Het was weer super, we hebben genoten
Angelo crevits
Geschreven op 2021-10-05 06:37:48
Persoonlijk had ik er nog nooit van gehoord , maar is echt een topper !👍
Eric Boone
Geschreven op 2021-10-04 17:15:48
Reeds een vijftal keer De Mugge v. Brugge gaan zien en vond dit ook weer fantastisch! Alles was perfect en de drie moppentappers waren grandioos!!!!
Brackman
Geschreven op 2021-10-04 17:05:28
Als Oostendenaar genoten van de “ Ip zun brugs” hees en vol leute terug huiswaarts gereden ..Top 👍😀
Franky Bossuyt
Geschreven op 2021-10-04 12:30:27
Verbetering: Zo’n shows zouden er meer moeten gedaan worden.
Franky Bossuyt
Geschreven op 2021-10-04 12:27:03
Zo’n shows zouden er meer lieten gedaan worden. Velen verlangen terug naar zo’n leuke gekke optredens. Groot en klein kan daar van genieten. De kans voor het publiek om echt mee te leven met de show. Lot je mor ekki goan
Patrick Marote
Geschreven op 2021-10-04 11:59:24
Prachtig !!!!
Belinda
Geschreven op 2021-10-04 11:05:13
Het was super!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.