Home > Video. Electro Depot opende zopas 13de filiaal aan de Blauwe Toren in Brugge. Goed voor 30.000 apparaten

Video. Electro Depot opende zopas 13de filiaal aan de Blauwe Toren in Brugge. Goed voor 30.000 apparaten

Geschreven op 29 september 2022 om 07:33 door Mario De Wilde

Gisteravond groot feest aan het winkelcomplex De Blauwe Toren in Brugge. Electro Depot, dat bekend staat om zijn lagekostenmodel, opende er zijn 13de filiaal in België. Alles gebeurde in aanwezigheid van o.a. Denis Boschard, CEO Electro Depot Group en Jonathan De Nys, CEO Electro Depot Belgium. Jody De Medts is benoemd tot winkeldirecteur Electro Depot Brugge en hij vertaalde tijdens een rondleiding in de 1200 m2 grote showroom wat de filosofie van de Franse elektronicagroep is: “Wij zetten in de eerste plaats alles in op hét product. De prijzen bij Electro Depot liggen zo’n 20% lager dan bij de concurrentie. Hoe we dat doen? Dankzij een model van lage kosten en hoge volumes. De producten worden verkocht op paletten in magazijn-achtige winkels, een beetje zoals bij Colruyt dus. Maar alles wat je hier ziet staan (n.v.d.r.: bijna 30.000 apparaten) is onmiddellijk leverbaar en kan meteen worden meegenomen. Zoals je kan zien zijn onze winkels sober, efficiënt en ecologisch ingericht, ze dienen als magazijn voor onze grote voorraad toestellen.”

Het gamma van Electro Depot omvat alles wat met elektro te maken heeft: huishoudtoestellen, witgoed, IT, sound, beeld en multimedia. Naast alle bekende A-merken pakt Electro Depot ook met acht eigen merken ‘By Electro Depot’. Die eigen merken zijn ontwikkeld op basis van drie jaar intensief gebruik, waarbij men de werkingscycli uitvoerig test om de betrouwbaarheid van de toestellen te garanderen. Al deze producten voldoen 100% aan de veiligheidseisen en optimaal presteren voor we ze op de markt brengen. In de showroom ook geen verkopers maar medewerkers. Zij zullen je nooit een bepaald merk opdringen maar je de keuze geven tussen discount, een merk uit een hoger segment of een apparaat uit een high-level. Het is de klant, u en ik dus, die uiteindelijk de beslissing neemt. Hieronder vertelt Stefaan Ceuterick, district manager voor Vlaanderen, nog meer voordelen van Electro Depot.

De winkel is centraal gelegen in het bekende winkelcentrum De Blauwe Toren waar parkeren gratis is en ook het inladen van apparaten makkelijk is. Medewerkers zullen je graag daarbij helpen, ook op vlak van vrijblijvend advies. Het vaccinatiecentrum ligt op 50 meter wandelafstand dus je kan ‘je spuitje’ steeds combineren met een ontdekkingstocht in de winkel.

Blankenbergse Steenweg 420/18, 8000 Brugge. Telefoon: 050 89 61 30 www.electrodepot.be

3 reacties

Cordy gerda
Geschreven op 2022-09-29 20:20:22
Altijd de beste prijs,,, topwinkel !
catherine
Geschreven op 2022-09-29 14:59:14
Bedankt voor de uitleg. Mooi Kostuum
Dam
Geschreven op 2022-09-29 09:01:31
Eindelijk Electrodepot BRUGGE

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.