Home > Video. Eindeloos speelplezier tijdens de kerstdagen in Speelpunt Zwevegem

Video. Eindeloos speelplezier tijdens de kerstdagen in Speelpunt Zwevegem

Geschreven op 22 december 2022 om 08:35 door Mario De Wilde

Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor heel het gezin een avontuurlijke dag met eindeloos veel speelplezier. In Speelpunt Zwevegem gaan ontdekkingsreizigers op spannend klimavontuur en overwinnen ze 7 verschillende klimmuren met 10 klimlijnen en verschillende moeilijkheidsgraden. Op de schaatspiste worden er sierlijke pirouettes gedraaid en in de disco tonen breakdancers hun coolste danspasjes. Stoere vrienden dagen elkaar uit in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het geheim van Lemmie in de raadselkamer. De allerkleinsten ervaren gekke speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle of luisteren naar wonderlijke verhaaltjes in de magische boomhut.

Kerstvakantie in Speelpunt

Twee weken vol plezier bij Lemmie in Speelpunt beleef je tijdens de kerstvakantie! Speelpunt Zwevegem is tijdens die twee weken dagelijks geopend van 9u tot 19u. Iedere namiddag komt de mascotte Lemmie een bezoekje brengen en worden er kinderworkshopsgeorganiseerd. Tijdens de eerste week van de vakantie kan je genieten van kerstontbijten op maandag, woensdag en vrijdag. Tijdens de tweede week staan de ontbijten helemaal in het teken van Nieuwjaar op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Jarig tijdens of rond de kerstperiode? Bij Speelpunt kan je dagelijks tijdens de voormiddag je verjaardag komen vieren tussen 9u en 13u met al je vriendjes!

Samen spelen en plezier beleven!

Gebruik je kortingscode SPEELWINTER in de webshop van Speelpunt Zwevegem en kom spelen aan 8,9 euro. De code kan maar één keer per account gebruikt worden en is geldig voor bezoeken tot 28 februari. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.