Home > Video. Cercle heeft eerste grote zomertransfer beet: aanvaller Emilio Kehrer (20) komt definitief van Freiburg

Video. Cercle heeft eerste grote zomertransfer beet: aanvaller Emilio Kehrer (20) komt definitief van Freiburg

Geschreven op 7 juni 2022 om 19:51 door Mario De Wilde

Cercle Brugge en het Duitse SC Freiburg vonden een akkoord met betrekking tot de onmiddellijke overgang van Emilio Kehrer (20). Kehrer, een Duitse aanvaller, tekent een contract tot juni 2025 met optie op een bijkomend seizoen.

Emilio Kehrer (1,77m) is een Duitse jeugdinternational die al sinds 2017 voor Freiburg uitkomt. Afgelopen seizoen speelde hij voor de beloften van Freiburg die actief zijn in de Duitse derde klasse. “Ik ben zeer gelukkig om hier te zijn. Mijn eerste indruk is erg positief. Ik vind het mega-interessant om als jonge speler een kans te krijgen in de Belgische competitie en bij Cercle Brugge. Ik ben een harde werker, een doorzetter, en ga er dan ook alles aan doen om hier te slagen.”

Technisch directeur Carlos Aviña: “We hebben Emilio de voorbije maanden op de voet gevolgd sinds hij doorbrak in de jeugd van Freiburg maar ook bij de Duitse nationale jeugdteams wordt hij als een opwindend talent gezien. Uiteraard moet hij nog stappen zetten, maar hij zal onmiddellijk impact hebben op onze kern omdat hij snelheid, vaardigheid en de work-hard mentaliteit zal bijbrengen. Emilio past perfect in onze stijl van pressing-voetbal. We hebben grote verwachtingen van hem. Welkom!” Bij Cercle tekent Kehrer nu een contract tot juni 2025, met optie op een bijkomend seizoen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.