Home > Video. Bruggeling Louis Flion & Koen Crucke scoren op Tomorrowland

Video. Bruggeling Louis Flion & Koen Crucke scoren op Tomorrowland

Geschreven op 21 juli 2021 om 17:26 door Mario De Wilde

Terwijl het EK al even achter de rug is voor de Rode Duivels en de bijhorende EK-songs terug opgeborgen lijken, gaan Louis Flion en Koen Crucke door, dit keer aan de zijde van DJ The Bobmeister. De jonge DJ van Moose bar en Moose bar XXL in het Sportpaleis maakte een remix van Helemaal Koekoek en dropte die tijdens zijn set op de recentste editie van Tomorrowland Around The World. The Bobmeister: “Ik draai sinds 4 jaar bij Moose bar als één van de vaste dj’s, steeds met mijn ogen open voor alle nieuwe tracks die binnen het feestgenre gelost worden. Zelden kom je zo een sterk feestnummer tegen als Helemaal Koekoek van Louis Flion en Koen Crucke. Ik was meteen verkocht. Dat je in de aanloop richting het EK niet om die song heen kon, verwonderde me dan ook niet. Ze kwamen langs bij zowat alle nationale radiostations en doken op in de grootste shows op nationale tv. Dit was voor mij een track die véél verder ging dan alleen dat EK!”

Koen Crucke: “Het was mede door mijn goede vrienden Gert Verhulst en James Cooke dat de song plots een nieuw leven ging leiden, een doorstart kreeg als het ware. Helemaal Koekoek zat destijds in primeur bij Cooke & Verhulst op Play4 waar Gert me op het einde van de show een Tomorrowland-act liet doen. Zo is de bal aan het rollen gegaan.” The Bobmeister: “Inderdaad, ik zat die avond naar tv te kijken, zag Koen voorbijkomen en wist meteen dat ik mijn idee voor een THE BOBMEISTER REMIX moest doorduwen richting mijn set op Tomorrowland. Ik kreeg daar massaal veel reacties op van over de hele wereld. Van Brazilië tot Australië werd ik getagd op social media, te bedenken dat ze geen woord van Helemaal Koekoek begrijpen (lacht).”

Louis Flion: “Het klikt ook bijzonder goed met The Bobmeister. Koen en ik hebben The Bobmeister al een paar keer mogen ontmoeten en wat een talent! We kregen sedert het afgelopen weekend al vragen of we samen met The Bobmeister ook zullen opduiken volgend jaar op het echte Tomorrowland of in het Sportpaleis tijdens Moose bar XXL in september. Ik denk dat we dan best snel even die agenda’s naast elkaar gooien.”

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.