Home > Video. Blauwzwarte boeren gaan de boer op. Vanaf nu is er de groentebox van Club Brugge

Video. Blauwzwarte boeren gaan de boer op. Vanaf nu is er de groentebox van Club Brugge

Geschreven op 7 oktober 2022 om 13:03 door Mario De Wilde

Club Brugge lanceert een groentebox. Gezonde voeding voor zijn fans én een eerlijk verkoopskanaal voor lokale landbouwers. Boeren voor boeren. Club en Boeren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wekelijks dendert de geuzennaam van de tribunes. Hard werken, bluvn goan, eerlijkheid, recht door zee, voeten op de grond. Gedeelde waarden.

‘Boeren’ is een eerlijk beroep, maar het is niet eenvoudig in de huidige situatie. Maar als boeren elkaar nodig hebben, dan helpen we elkaar. Daarom lanceert Club Brugge nu ‘Boeren voor Boeren’. Een groentebox, geteeld door lokale boeren, voor boeren, in samenwerking met het Brugse bedrijf Fast & Fresh. Gezonde voeding voor onze fans en een eerlijk verkoopkanaal voor onze lokale boeren.

Hoe werkt het? Je bestelt je groentebox op boerenvoorboeren.be en haalt deze op aan de Noord-tribune na de volgende wedstrijd (ophalen vanaf 19/10) . Je vertrekt naar de wedstrijd van jouw favoriete ploeg en komt thuis met gezonde voeding voor een week. Bestellen kan vanaf vandaag op boerenvoorboeren.be of zaterdag 8 oktober aan onze container.

CBO Bob Madou: “‘De boer’ is al twee seizoenen aanwezig in onze campagnes als verpersoonlijking van ons Club DNA. Hij motiveerde ons om trots te zijn op wie we zijn en hielp ons om ‘alleen naar onszelf te kijken’ en rustig te blijven tijdens de play-offs vorig seizoen.

Maar Club is al langer meer dan alleen een voetbalclub. We voelen ons als community ook verantwoordelijk voor de omgeving waarin we leven. Daarom gaan we dit keer verder en zetten we De Boer in als steun voor het boerenambacht zelf. Lokale landbouw in een duurzame economie promoten we met heel veel trots en plezier. De gezonde en duurzame groenteboxen zijn immers maar een eerste stap in het verder uitbouwen van programma’s met betrekking tot educatie voor onze Club Kids waar we dit jaar op willen inzetten”.

Boerenbondvoorzitter Lode Ceyssens: “Onze boeren zijn wereldklasse, of ze nu op het voetbalveld staan of met de laarzen in de (polder)grond. De fans zullen ongetwijfeld genieten van het lokale lekkers dat onze boeren met veel passie en kennis telen”.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.