Home > Video. Bart Peeters komt met zijn Ideale Mannen naar Middelkerkse Pop-Up Arena

Video. Bart Peeters komt met zijn Ideale Mannen naar Middelkerkse Pop-Up Arena

Geschreven op 1 juni 2021 om 16:24 door Mario De Wilde

Na de uit de hand gelopen concertreeks ‘Bart Peeters Deluxe’ in de Lotto Arena gaat Bart Peeters deze zomer met zijn Ideale Mannen op uitstap naar zee. Vrijdag 9 juli staan ze in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, een fantastische begeleidingsband en een repertoire van nieuwe nummers en een groot aantal meezingers en hits. De ticketverkoop voor het concert van Bart Peeters & De Ideale Mannen start op maandag 7 juni om 10 uur.

Bart Peeters voorstellen hoeft al lang niet meer. Zet deze veelzijdige artiest, muzikant en presentator op een podium en je hebt vuurwerk. Met een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz beroert hij telkens zijn publiek. Concerten van Bart Peeters staan voor warmte, verbondenheid, gezelligheid. Alles wat we bijna anderhalf jaar hebben moeten missen. Maar nu mag je er opnieuw van genieten. Bart is klaar voor de ‘bevrijdingsfeesten’. Vrijdag 9 juli viert hij in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Een warm bad van twee uur met een pauze. Neem daarbij ook de unieke combinatie van het arena comfort met de sfeer van een festival en je hebt alle ingrediënten voor een dag om nooit meer te vergeten.

Veiligheid gegarandeerd
Bart Peeters is een van de vele artiesten die deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zal optreden. Deze nieuwe arena werd uitgetekend en gebouwd rekening houdend met de huidige coronamaatregelen. Deze aanpak is uniek voor ons land.

De winterdip is over! Bekijk en beluister hier Bart Peeters nieuwste single ‘Winterdip’

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.