Home > Viamundi mikt op een totaalbeleving qua busreizen

Viamundi mikt op een totaalbeleving qua busreizen

Geschreven op 12 juli 2020 om 18:07 door Mario De Wilde

Gisteren stelde Viamundi, met hoofdzetel in Kortrijk, haar nieuw concept van autobusreizen voor. Daarbij ligt de nadruk vooral op een totaalbeleving met verrassende thema’s waarvoor een mens al eens ‘uit zijn kot wil komen’. Het Nieuws van West-Vlaanderen mocht mee de luxe touringcar op voor een eerste kennismaking. ‘Missie meer dan geslaagd’ wil ik nu al prijsgeven….

In de media werd de afgelopen weken veel aandacht besteed aan de event-sector en de horeca, die beiden zwaar getroffen werden door de coronacrisis. Organisatoren van autocarreizen kwamen minder aan bod, maar ook zij zijn intensief bezig geweest rond het gegeven hoe veilig te reizen in groep. Zo heeft het WestVlaamse Viamundi op dat vlak heel wat inspanningen geleverd, die zaterdag in de Westhoek werden voorgesteld. Samen met de West-Vlaamse storyteller Miguel Bouttry en reguliere gasten van Viamundi konden we vanop de eerste rij in een aangepaste bus ervaren hoe het er tijdens een door hen georganiseerde daguitstap in coronatijden aan toe gaat.
Viamundi: met de V van Vervoeren, Verbinden, Verbinden
Viamundi werkt als enige busmaatschappij met flexibele en buigbare coronaschermen tussen de zetels. Mocht er zich dus een ongeval voordoen en je vliegt met de voorhoofd tegen de zetel voor je, dan ben je geen tanden kwijt en loop je geen bloedneus of andere kwetsuren op. Dat is al een eerste geruststelling. Een extra troef van Viamundi is ook het aanbod. Mede-oprichter en eigenaar van Coachpartners-Viamundi Yves Delaere én Bruggeling: “We willen onze reizigers naar unieke plaatsen brengen en daarmee uitpakken met exclusieve rondleidingen. We willen echt mikken op verrassingsuitstappen waarover de mensen maanden later nog praten. Vandaag nemen we een geboren en getogen Westhoeker mee om over deze boeiende regio nog meer te kunnen vertellen. Dat zorgt voor een enorm verrassingseffect en dat trachten we op al onze uitstappen te verwezenlijken.” De reacties van de medepassagiers waren duidelijk eentje van de duim omhoog.
Nog veel meer leuks
De komende weken staan er nog verrassingsreizen op de agenda zoals Het Groene Parijs, een verrassende trip naar Tessenderlo en Maasmechelen, het Hart van Zeeland, een trip met Sven Nijs Cycling Center, met de beroemde garnaalvissers op stap in Oostduinkerke, een Country & Western en Art & Food uitstap.

Meer info op www.viamundi.be

4 reacties

VIAMUNDI
Geschreven op 2020-07-13 11:47:53
Beste heer en mevrouw Vandendriessche, de opstapplaatsen kan u vinden op onze website, via volgende link: https://viamundi.be/individuele-inschrijvingen/ of u mag ook altijd bellen 056 36 03 93 als u vragen hebt. Graag tot op één of meer van onze dag of meerdaagse reizen !
Karel Apers, Oostendeweg. Dadizele
Geschreven op 2020-07-13 08:12:50
Ik verkies al jaren de bus boven eender elk ander vervoermiddel voor op reis te gaan. Ben blij dat Viamundi haar programma uitgebreid heeft. Karel Apers, Oostendeweg. Dadizele
Hans en Irma Vandendriessche, Ieper
Geschreven op 2020-07-13 06:47:44
Graag had ik de opstapplaatsen gekend? Waar kan ik die vinden? Hans en Irma Vandendriessche, Ieper
Sylvia Donckers
Geschreven op 2020-07-13 06:40:48
We gaan zelf regelmatig met de een andere busmaatschappij op reis en het klopt inderdaad dat daar nog weinig creativiteit in die programma's zit. Ben benieuwd om een dagtrip met deze bussen te boeken. Sylvia Donckers, Oostende

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.