Home > Veurne helemaal bovenaan in Winkelsterren van West-Vlaanderen

Veurne helemaal bovenaan in Winkelsterren van West-Vlaanderen

Geschreven op 3 april 2024 om 08:46 door Mario De Wilde

De Award voor Beste Samenwerking én de Award voor Winkelsterren van West-Vlaanderen, dat is de uitstekende oogst die Stad Veurne, samen met handelaarsvereniging Veurne Toe koer, in de wacht sleepte tijdens de Nacht van de West-Vlaamse Winkeliers. De Nacht van de West-Vlaamse Winkeliers is een organisatie van KERNpunt en POM West-Vlaanderen en is een netwerkavond voor zowel handelaars, verenigingen als steden en gemeentes. Er waren keynote speakers die iedereen konden inspireren op vlak van sociale media, employer branding, marketing en samenwerking. Maar waarvoor iedereen was gekomen, was voor de uitreiking van de awards voor Winkelsterren in je buurt!

De oproep van KERNpunt om een gooi te doen naar één van deze awards, inspireerde heel wat handelaars, verenigingen en steden om acties op te zetten. Samen met Veurne Toe koer besloten we om de gezamenlijke organisatie van Veurne Speur Ze in te schrijven voor de categorie Samenwerking. En … met succes, want de emoji-actie werd door een professionele jury tot winnaar gekroond. De jury was overtuigd door de vlotte samenwerking tussen het stadsbestuur en de handelsvereniging, de focus op zowel kinderen als gezinnen, de verbinding tussen alle handelszaken en de kracht van het sociale mediaverhaal. De oproep om selfies te maken bij de emoji’s en die online te verspreide, zorgde ervoor dat Veurne Speur Ze snel bekend raakte en een groot bereik kreeg op de sociale mediakanalen.

De avond werd nog mooier, want onze handelaars van Veurne Toe koer sleepten ook dé hoofdprijs in de wacht! Ze werden bekroond als dé Winkelsterren van West-Vlaanderen. Voor Veurne Toe koer is het een bijzonder mooie erkenning voor alle inzet die de organisatie levert om van onze stad een aantrekkelijke shoppingstad te maken. De vele scanacties, de evenementen en de wedstrijden zorgen voor beleving én belonen het lokale kopen. Guido Hoste, schepen van Lokale Economie: “Hard werken is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen. Dat is tijdens deze uitreiking nog maar eens gebleken. Samen maken we Veurne uitstekend. Dit is een beloning voor het harde werk dat is geleverd door zowel Veurne Toe koer als het stadsbestuur.”

Het bestuur van Veurne Toe koer samen met burgemeester Peter Roose, schepen Guido Hoste en Amy Van de Velde (Lokale Economie Stad Veurne)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.