Home > Verrassende 23ste editie van Zuienkerkse kunstroute

Verrassende 23ste editie van Zuienkerkse kunstroute

Geschreven op 3 augustus 2020 om 13:48 door Mario De Wilde

Het heeft lang aan een zijden draadje gehangen en we moesten noodgedwongen de kat uit de boom kijken. Maar eind juni hebben we de knoop finaal doorgehakt: we gaan voor een kunstroute in de zomer van 2020! Het meer dan volmondige ja van de geselecteerde kunstenaars sterkte ons voornemen én vertrouwen om dit bijzondere initiatief ook in coronatijden verder te zetten en tot een goed einde te brengen.

De deelnemerslijst telt 17 namen, gespreid over 8 plaatsen langs de (soms letterlijk) adembenemende polderwegen. Zoals steeds programmeren we een aantrekkelijke verscheidenheid met diverse stijlen van schilder- en beeldkunst. Hoe divers ze ook zijn, elke deelnemer barst van de goesting om hun werken en verhalen te delen met de bezoekers. En dit jaar voorzien we ook nog een blijvend toemaatje! Joke Neyrinck, alias JOOK, zal 2 gevels voorzien van haar fantastische doodlefiguurtjes

Kunstroute Zuienkerke 8-9-14-15-16 augustus 2020 van 10u30 tot 18u. Gratis.
Folders met routebeschrijving zijn te verkrijgen in het gemeentehuis, de horeca en de winkels van Zuienkerke. Tijdens de route ook op de locaties zelf.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.