Home > Vera, Gerda, Gerda: drie medewerkers van WZC De Oever in Staden met pensioen

Vera, Gerda, Gerda: drie medewerkers van WZC De Oever in Staden met pensioen

Geschreven op 30 september 2022 om 08:08 door Mario De Wilde

Het gemeentebestuur van Staden nam gisteren afscheid van drie medewerkers van woonzorgcentrum De Oever. Gerda Bostoen, Vera Schacht en Gerda Vandevyvere trokken voor de laatste keer de deur van het woonzorgcentrum achter zich dicht. Maar eerst hieven ze samen met collega’s en het gemeentebestuur het glas op hun welverdiende pensioen.
Vera Schacht
Vera Schacht begon haar carrière in februari 1980 als zorgkundige in rusthuis Heilige Familie in Oostnieuwkerke. In 2013 maakte ze mee de beweging naar woonzorgcentrum De Oever. Ze ging er aan de slag als leefmoeder. Na 42 jaar dienst ging ze op 1 mei 2022 met pensioen.
Gerda Vandevyvere
Net als Vera startte Gerda haar loopbaan in rusthuis de Heilige Familie. Ze startte er als bejaardenhelpster op woensdag 1 januari 1979. Gerda trok in 2013 naar woonzorgcentrum De Oever om haar carrière verder uit te bouwen als leefmoeder. Na een carrière van 42 jaar werd ze op 31 juli 2022 uitgewuifd en mocht ze de deur van wzc De Oever een laatste keer dichtdoen.
Gerda Bostoen
Op de Dag van de Arbeid in 2008 kwam Gerda aankloppen bij rusthuis de Heilige Familie. Ze ging er het team versterken als zorgkundige. Na een tussenstop in rusthuis Home Sint-Jan in Staden, maakte ook zij de verhuis naar wzc De Oever. Daar ging ze aan de slag als leefgroepbegeleider. Na een loopbaan van 14 jaar in de verschillende woonzorgcentra in onze gemeente, vertrekt ook Gerda nu op haar welverdiende pensioen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.