Home > Velofollies in Kortrijk Expo klokte vanavond af op ruim 40.000 fietsfreaks

Velofollies in Kortrijk Expo klokte vanavond af op ruim 40.000 fietsfreaks

Geschreven op 22 januari 2023 om 22:36 door Mario De Wilde

In Kortrijk Expo is de driedaagse fietsbeurs Velofollies op een gigantisch succes uitgedraaid. Al op de openingsdag op vrijdag was het rond de middag al meteen aanschuiven aan de afrit naar Kortrijk Xpo. Ondanks de mindere weersomstandigheden ging de 15de editie van Velofollies al vanaf het eerste uur heel fors op de pedalen staan. Ruim 14.264 bezoekers zakten vrijdag af naar Kortrijk, om na drie jaar stilte de meer dan 330 standen te komen bevragen, bekijken en ontdekken. Een opvallende mix van jonge en minder jonge bezoekers doorkruisten vandaag de zes tot in de nok gevulde beurshallen.

Ook de zaterdagse tussenspurt bleek voor Velofollies heel goed uit de pakken. Met ruim 12.533
enthousiaste bezoekers die langsheen de toegangspoortjes wandelden konden de organisatoren ook op de tweede beursdag van een groot succes spreken. Uit een korte bevraging blijkt vooral het immense aanbod en de mogelijkheid om E-fietsen te testen grote pluspunten voor Velofollies. Ook publiekstrekker Tom Boonen deed duidelijk zijn duit in het zakje. Tijdens zijn praatmoment was het vaak aanschuiven om een glimp van hem op te vangen. We merken zowel bij de bezoekers als onze exposanten dat er
werkelijk nood was aan opnieuw een mooi uitstalraam voor de fiets, aldus Pieter Desmet organisator
van Velofollies. Vandaag werd de stormloop nog eens dunnetjes overgedaan en met ruim 13.000 bezoekers vandaag, klokte de populaire fietsbeurs af op een totaal van ongeveer 40.000 bezoekers. Onze sportieve medewerkers Nicky Rutten en Johan Van Moerbeke kwamen alvast met een pak sfeerbeelden terug.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.